top of page

⚡️ De 5 minuten Strategie Challenge⚡️

Een vette audio experience die je gaat inspireren WEL je doelen op papier te zetten.  En uitvoeren, want dat laatste is het geheim van business succes. 

5 dagen lang, in maar 5 minuten per dag.

 

De deals: 

Van maandag 27 maart tot vrijdag 31 maart...

⏰  Zet jij je wekker elke ochtend 5 minuten eerder dan normaal. (precies, geen excuus dat jij geen tijd hebt)

🎧 Krijg jij van mij 5x een ochtendwaardige audio van 5 minuten.

The Challenge

Ik zei het al: AUDIO. Mailtjes lees je toch maar half en ellenlange masterclasses zitten we niet meer op te wachten, toch?

Ik heb een what’s app community voor je gemaakt waarin je vanaf 27 maart elke ochtend 7u sharp een 5 minuten durende audio van mij krijgt. Ik neem je mee in mijn manier van structuur brengen in een bedrijf. Ik help je jouw hoofd leeg te maken, doelen te bepalen en je eindigt met jouw persoonlijke one page strategie.

🔥 Van geen idee ‘waar je moet beginnen’ naar een strak plan richting succes. Zonder chaos in je hoofd. 

 

Had ik al gezegd dat het GRATIS is?  Drop hieronder je gegevens en je bent er bij!

⚡️ Are you in?⚡️

Hoi! Ik ben Mérie!

Ondernemer, reiziger, moeder en bezig met een missie. Bouw je meest succesvolle bedrijf,. op jouw voorwaarden! Durf beslissingen te maken die eigenlijk te eng zijn om aan te denken, durf groots te dromen, durf te GAAN en luister vooral naar jezelf.

That's wat I did. In 2021 stopte ik na 10 jaar met mijn meest succesvolle bedrijf. Ik verkocht letterlijk alles, zegde de huur van mijn huis op, om in een camper met man & kind door Europa te reizen. Fast forward 1 jaar later: dit doen we nog steeds en dit was by far de beste beslissing ever! En ook de engste, dat snap je.

Meer over Mérie

Ik ben een serial ondernemer. Na 15 jaar ondernemen staat de teller op 6 bedrijven. Veel? Nee, ik vind van niet. Ik zie veel kansen en ik kan het niet laten om ze te grijpen. 

Beren op de weg, daar doe ik niet aan. Geloven in dat alles mogelijk is, ja. Absoluut.

Of alles even succesvol is? Wat denk je zelf, natuurlijk niet. En gelukkig maar, want de grootste learnings zitten 'm absoluut niet in succes. Wel in falen. En oh boy, falen deed ik vaak. En hard.

Toch ben ik idioot trots op mijn business carrière tot nu toe. Door altijd mijn onderbuik gevoel te volgen hoef ik nooit te zeggen: had ik maar. Ik vind het leven te kort voor spijt. Ik heb elke droom gevolgd, elke passie gevoed. En het bracht mij een jaar vrijheid met mijn gezin. Een jaar lang de wereld zien, zonder een business on the side. Ultieme vrijheid en ultiem geluk.

Het leerde mij nog meer om altijd je droom te volgen. Hoe gek die ook is voor anderen om je heen. Als die droom belangrijk is voor jou, ga 'm achterna. Grijp 'm bij de lurven, zo snel als je kan. 

bottom of page