top of page

Business Boost mentorship 

Heb jij:

Het gevoel dat jouw bedrijf nog een dorp is, maar zou je dolgraag er een metropool van willen maken?

Geen idee waar je dan het beste kan starten?

Behoefte aan een sparringpartner die naar je luistert, maar je ook nieuwe wegen op helpt?

Zin om groter te groeien met je bedrijf, online en offline combineren en sneller te gaan dan wanneer je alles alleen uitzoekt?


Wij zijn een match!!!! Zullen we kennismaken?

DSC_1476-Edit.jpg

Hoe ziet het Business Boost traject er uit?

Iedereen is anders en iedereen heeft andere tips & tricks nodig, maar ruwweg gaan we dit doen.

De eerste maand gaan we duiken in JOU. Wat drijft jou, waar wordt je nou echt gelukkig van en wat is jouw grootste doel? Heb je een dik financieel doel? Wil je nieuwe producten lanceren? Zou je een nieuw bedrijf willen starten?

De volgende maand duiken we in jouw BUSINESS. Je krijgt twee exclusieve sessies met Creative Director Tijmen Schulte. Hij gaat kijken naar jouw huidige aanbod, hoe dit  conceptueel nog beter in de markt kan worden gezet en waar je creatieve kansen laat liggen. Vervolgens gaan wij dit samen concretiseren in een praktisch plan.

De laatste maand is all about: implementeren. Waar ga jij je op focussen? Wat wordt je strategie? Je krijgt mijn favoriete planningstool, zodat je forever overzicht behoudt.

Image by Ella Jardim

Weet je niet alleen waar jij naar toe wil, wat jouw grootste doel is. Maar: vooral hoe je dit gaat bereiken. Welke dingen zijn belangrijk om aan te werken, welke vooral niet.

Je voelt je zelfverzekerd en weet dat jouw droom niet gek of groots is. Je voelt dat het haalbaar is. Je weet dat jij dit kan. Je geloofd in jezelf.

Je durft. Je durft te staan voor jouw doel. Je durft onder ogen te zien dat jouw grootse droom ook haalbaar is voor jou. En je hebt het praktisch op papier staan. Je weet waar je de komende maanden al je energie in gaat stoppen om jouw doel dichterbij te halen.

Na de Business Boost

 • Ik twijfel of dit wel wat voor mij is.
  Als jij meer sturing en overzicht in je bedrijf wilt, dan is dit wat voor jou. Als jij de hoofdzaken en de bijzaken in je business niet meer goed kan scheiden, dan is dit wat voor jou. Als jij chaos voelt en je hebt het gevoel dat je blijft rondzwemmen en niks concreets bereikt, juist dan is dit traject perfect voor jou geschikt. Als jij je doelen perfect helder hebt en precies weet wat je moet doen om deze te bereiken? Dan is dit traject niks voor jou. En twijfel je? Plan dan gewoon een call met mij in. Duurt een halfuurtje en daarin ontdekken we vanzelf of wij een match zijn, of niet. En natuurlijk ben ik eerlijk, ik wil namelijk alleen maar samenwerkingen aangaan met klanten waar ik in geloof. Het maximale moet eruit worden gehaald, anders is het niet interessant voor jou en voor mij.
 • Ben jij business coach?
  Nee, dit is ook geen business coach traject. Ik ga je helemaal niet leren hoe je op met een trucje je business kan gaan leiden. Ik ga, samen met jou, je business strakker neerzetten. Slimmer, beter en passend bij jouw ambities. Ik ben een business strateeg met een helikopter visie. Ik zie het grote plaatje en de snelste stappen naar je doelen. Altijd. Ook als we samen midden in een lancering zitten en het hebben over een bonus voor je klant. Met mij erbij ga je nooit meer zomaar iets doen. Je gaat alleen iets doen als er een slimme strategie achter zit. Ik wil niet dat je harder gaat werken, ik wil dat je slimmer gaat werken. Ik daag je uit, ik stretch je en ik support je. Ik ben geen business coach, ik ben een ondernemer die het vak heeft geleerd door te doen. Niet door de massa te volgen, maar door altijd mijn eigen ideeën te volgen. Dat heeft mij geleerd dat mogelijkheden eindeloos zijn, maar dat je altijd een stapje verder moet zetten. Daar ga ik je mee helpen. Met die extra stap bovenop een strakke strategie.
 • Wat is de investering?
  Logische vraag! Ik werk als volgt. Als jij enthousiast bent, dan wil ik graag een online call met je inplannen. De Find your FOCUS call. In die call ga ik je alvast een gratis voorproefje geven van wat je kan verwachten in dit traject. En maak ik een wervelend voorstel voor je, helemaal passend bij jou en je ambities. Minimale duur is 4 maanden en de investering is €550 per maand.
 • Is dit ook voor startende ondernemers met een grote visie?
  Nee, want ik ga je niet helpen met het uitpluizen van de perfecte manier van sales of hoe je stories maakt. De basis staat dus en je hebt klanten. Maar nu wil je meer, nu wil je naar die ton en beyond. Je voelt aan alles dat het kan, je weet alleen niet waar je moet beginnen. Daar gaan we samen mee aan de slag. En niet alleen op papier, maar ook in de praktijk.
 • Waarom jij Mérie?
  Waarom ik niet? 15 jaar ondernemerschap, twee grote bedrijven en 4 kleinere verder, weet ik wel hoe je een idee naar iets groots brengt. Of jouw business definitief groots wordt, dat is aan jou. Ik help je met creëren van overzicht, we scherpen de boel aan en ik ben de schop onder je kont. Dat is wat ik heel goed kan. Meer weten over mij? Scroll dan even helemaal door naar beneden.
 • Ik twijfel of dit wel wat voor mij is.
  Dat kan! Daarom plannen we een vrijblijvend online kennismakingsgesprek in. Hierin bepalen we of het klikt, maar ook of ik de juiste persoon ben om jou en je business verder te helpen.
 • Hoe ziet de coaching praktisch er uit?
  Samen bepalen we de startdatum van jouw traject. Vanaf dan hebben we wekelijks op een vast tijdstip een online zoom call van 1 uur. En dit 12 weken lang.
 • Wat kost het Business Boost Mentorship?
  Het mentorship voor 3 maanden kost €2499 excl BTW.
 • Ik ben enthousiast, en nu?
  Je kan op deze pagina gelijk een afspraak maken voor een online kennismaking. Leuk he? Dan gaan we bespreken of we dit traject met z'n tweeën aangaan.

FAQ's

bottom of page