top of page

The BusinessBoost Mastermind

Eindelijk dat plan gaan la​nceren

Inschrijvingen voor de Mastermind zijn nu gesloten. Een nieuwe Mastermind gaat van start april/mei 2023. Schrijf je in op de wachtlijst voor een early bird korting!

Voor jou, als jij de ondernemer bent die te gekke plannen heeft. Die een nieuw businessmodel wil lanceren. Die een podcast, YouTube kanaal of online cursus wil starten. Die nu echt dat product in de winkels wil hebben. 

Jij met al die grote plannen. Die zo moeilijk realiteit worden. Waar je tegenop kijkt. Tegenaan hikt. Waar je niet weet hoe je moet beginnen.

Voor jou is deze Mastermind. 

Mérie

Na 7 bedrijven en 15 jaar full time ondernemen heb ik geleerd waar succes zit. En ook waar het niet zit.

Daar ga ik je voor behoeden, want 1 ding is het allerbelangrijkste om te weten. JIJ kan alles bereiken.

 

Als je maar durft.

Ben je klaar om BOLD moves te gaan maken in 2023?

LIVE DAG

De Business Boost Mastermind start met een live dag. Ik ben dol op live dagen omdat ze zorgen voor kracht, energie en zelfvertrouwen. Tijdens een live dag maak je enorme stappen in zelfvertrouwen en geloof in jouw eigen business succes.

Hier ga je samenwerken met jouw business cheerleaders. Jullie gaan elkaar inspireren en supporten om je eigen grootste business doel echt te gaan realiseren.

MASTERMIND

3 maanden lang heb jij jouw eigen mastermind met je business cheerleaders van de live dag, met de begeleiding van Mérie.

Elke twee weken komen we online bij elkaar om te bespreken waar we staan. Wat heb je gedaan en welke actie punten staat voor de komende twee weken op de agenda?

Dit is de beste manier om echt in actie te komen. We geven je geen enkele kans om je te verschuilen achter excuses. 

RESULTAAT

Na 3 maanden heb jij jouw eigen 'it freaks me out' plan gelanceerd. Het staat in de grote wijde wereld en jij bent klaar om er geld mee te gaan verdienen. 

Je hebt jouw ondernemers skills naar een nieuw level gebracht.
Je hebt zelfvertrouwen en een groep cheerleaders om je heen.

Klaar om weer een nieuw business idee uit te rollen!

De BusinessBoost live dag

Heb je de kracht van offline al ontdekt? Praten, brainstormen met echte mensen, face to face over business. Jouw business. 

Dat gaan we doen op de live dag waarmee de BusinessBoost Mastermind start. Tijdens deze dag met slechts 4 ondernemers gaan we met elk van jullie werken aan jouw plan voor de komende 3 maanden.

 

Je komt naar de dag met 1 doel waarvan je denkt: "Oeh, freaks me out!

Ik voel dat het nodig is, ik voel dat hier mijn next level, mijn groei zit. Maar ik heb geen idee hoe. En het gevolg is vaak dat deze te gekke plannen nooit echt gelanceerd worden. 

Je wil wel, maar je durft niet. 

Tijdens de live dag gaan we deze plannen uitwerken. Samen en onder begeleiding van Mérie vormen we deze 'it freaks me out' plannen tot een concreet stappenplan. Dit is het plan wat jij de komende 3 maanden gaat uitvoeren.

Mijn nooit gelanceerde
'it freaks me out' plan:

Ik heb een boek geschreven, in eigen beheer. Zelf opgemaakt in Canva en laten drukken per 50. Ik heb er in totaal bijna 100 van verkocht. Leuk natuurlijk. 

Al snel had ik bedacht dat dit niet opschoot en contact met iemand gezocht waarvan ik wist dat zij ook boeken uitgaf. Door haar een berichtje te sturen via Insta, kwam ik er al snel achter dat ik het totaal anders had moeten aanpakken. Ik had iemand moeten inhuren om het boek te laten opmaken, de tekst extern laten nakijken op spelling, grotere aantallen bij een uitgever voor zzp-ers laten drukken. Ik had aan de slag moeten gaan met het benaderen van potentiële verkoopkanalen voor mijn boek.  En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

 

En om eerlijk te zijn. Dit schrikte me af. Moest ik zoveel doen? Waar moest ik dan beginnen? Waar vind ik die opmaker voor mijn boek? 

Te veel keuzes, te veel opties. Met als eindresultaat dat ik dit idee liet varen. Ik heb mijn boek nooit ECHT uitgebracht. 

Ik zal nooit weten hoeveel potentieel succes en omzet ik niet heb durven te behalen.

Alleen, omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. In mijn eentje.

Een verhaal zoals dat van mij gaan we voorkomen in de Mastermind. Zulke toffe ideeën laten liggen. Zo zonde!

IMG_4784.jpg

De BusinessBoost Mastermind: Praktisch

DSC_1330-Edit.jpg
 • De BusinessBoost live dag vind plaats in het centrum van Zutphen. Deze dag is inclusief lunch, en natuurlijk koffie & thee. Verwacht een hoop warmte, enthousiasme en een dikke business boost. En een leuke verrassing aan het einde!

 • Vooraf stuur je per mail jouw 'it freaks me out' plan voor de komende maanden naar Mérie. Informatie over de vorm vind je in de mail die je ontvang na aankoop van een ticket. 

 • De online mastermind sessie's vinden plaats via zoom elke 14 dagen op dinsdag en duren 1,5 uur.

 • Maximaal resultaat haal je uit de Mastermind als je elke keer aanwezig bent. Dit verwacht ik dan ook echt van je.

 • De Mastermind is een safe space. Het doel is om elkaar te enthousiasmeren, supporter en empoweren. We zijn elkaars cheerleader en luisterend oor. Het is de plek om je twijfels en successen te delen zonder oordeel. 

 • Mérie is de coachende kracht tijdens de live dag en zorgt ervoor dat de online Masterminds soepel verlopen. 

 • Tijdens de Masterminds is het absoluut tijd voor businessvragen aan Mérie.

Hierom is een Mastermind zo slim:

 • Een mastermind zorgt voor actie in de tent. Elke 14 dagen wordt er aan je gevraagd of je al je actie punten bent nagekomen. Geloof me, het wordt op een gegeven moment gênant als je elke keer nee moet zeggen.

 • Je krijgt een netwerk van ondernemers die je vertrouwt. Je kan elkaar advies vragen of ideeën op doen voor andere manieren van bijvoorbeeld sales of slimme tools en programma's om te gebruiken.

 • Je wordt in oncomfortabele situaties gepusht, hierdoor groei je sneller. Gevolg? Meer omzet in je business. 

 • Je hoeft het niet meer allemaal alleen te doen. Je hebt een klankbord.

 • Je ziet hoe andere ondernemers hun bedrijven runnen. Hoeveel manieren er zijn om dingen aan te pakken. Zo ontdek jij voor jezelf sneller betere of slimmere manieren die zorgen dat jij efficiënter jouw business gaat runnen.

Let's go

Ik heb ook al die jaren in mijn eentje achter die keukentafel gezeten. Al die jaren alles alleen uitgezocht. Gedacht dat dit de manier was. Dat dit nou eenmaal hoorde bij zelfstandig ondernemer zijn.

Ik heb nieuws voor je: het kan ook anders. 

Zodat je sneller groeit, wat zorgt voor meer omzet.

En we kunnen blijven doen dat het niet om geld draait, maar dat draait het natuurlijk wel. Geld is prachtig, geld is mooi en je kan er fantastische dingen mee doen.

Zorg er dus voor dat je het ook omzet in je business. 

Dit is een manier om dit te versnellen.

 

Kom jij er bij? Dat lijkt me echt te gek! Ik voel dat hier goud en groei in zit. Jij ook?

Op naar een ROCKING 2023!

Waarom nog uitstellen?
Kies voor jouw business groei!

MacBook Pro beside the window_Schermafbeelding 2022-12-17 om 18.06.54.png

Een live dag om je business doel concreet te maken. Inclusief business coaching van Mérie

(Ter waarde van €360)

6 live Mastermind sessie's begeleid door Mérie waarbij ook ruimte is voor het stellen van specifieke business vragen.

(Ter waarde van €540)

BONUS: Creatieve businessbeleving sessie van 1 uur met Tijmen Schulte, Creatief Strateeg. Doel: een beleving toevoegen aan jouw bestaande aanbod, zodat je meer klanten trekt. Sessie is online en is per persoon. (Vet he?!)

(Ter waarde van €110)

TOTAAL: €1010. Alleen nu voor  €427

Voor wie is de Mastermind?

Voor vrouwelijke ondernemers met jonge bedrijven.
 
Voor ondernemers die echt aan hun groei willen werken. Je mag het spannend vinden, maar weet dat we je liefdevol gaan dwingen om echt in actie te komen.
 
En voor diegene die het nu eens een keer niet alleen wil doen.

1. Is er maar 1 live dag?

Ja, per Mastermind traject is er 1 live dag. Hiermee starten we de Mastermind.

4. Wat kost de BusinessBoost Mastermind?

Deelname aan de live dag + de drie maanden Mastermind kosten €427 ex BTW. Dit bedrag kan je betalen via iDeal.

Betalen in termijnen is niet mogelijk.

2. Wat nou als ik niet bij alle Mastermind sessie aanwezig kan zijn?

Het doel van de Mastermind is dat je ook echt in actie komt. Door elke twee weken online aanwezig te zijn zorg je ervoor dat dit gemakkelijk wordt voor jezelf. Natuurlijk kan je een keer ziek zijn, maar het meeste resultaat haal je als je de sessie als top prioriteit in je agenda zet.

Kan je ook coachingsvragen aan Mérie stellen?

Ja dat kan tijdens de Masterminds aan het einde. Omdat de groep klein is, is hier altijd wel tijd voor. 

3. Hoe zit het met parkeren op de live locatie?

De live dag locatie bevind zich in het centrum van Zutphen, op loop afstand van het treinstation. Betaald parkeren kan rondom het centrum, iets buiten het centrum kan je gratis parkeren.

Ik kan niet in januari, wanneer komt er een nieuwe ronde?

Het volgende tijdstip om in een Mastermind te stappen is april 2023. De prijs van de BusinessBoost Mastermind zal dan wel verhoogd worden naar €427 ex BTW. Er komt nog een leuke Early Bird actie, dus schrijf je vooral in!

Over Mérie

Ik ben ondernemer

Mijn eerste bedrijf startte ik toen ik nog studeerde. Een webshop die alles in zich had om niet verder te komen dan een hobby bedrijf. Tenzij... ik een hele grote BOLD move durfde te nemen. Je leest het al tussen de regels door, ik durfde niet. Toen niet.

Ondertussen ging ik wel vrolijk door met bedrijf nummer 2 & 3. Eerst een festival catering bedrijf en daarna werd ik lifestyle markten organisator. Vond ik slim van mezelf, want zo organiseerde ik mijn eigen afzetmarkt voor mijn creatieve koffiebarren. En zo ging ik door met business kansen benutten. Inmiddels ben ik 15 jaar en 7 bedrijven verder. Ik heb geleerd dat succes maakbaar is en dat het start met mindset. Skills zijn overrated en die leer je later wel. (Ik dronk geen koffie (laat staan dat ik wist hoe ik het moest zetten) en toch is mij gelukt om jarenlang 4 ton per jaar te draaien met een koffiecatering bedrijf). De grootste groei zit in gewoon doen. Gewoon doen, niet bang zijn, niet twijfelen en in het diepe duiken. 

"Wat if I fail?" "Oh girl, what if you fly!'

DSC_0927.jpg
bottom of page