top of page
SPECIAAL GEMAAKT VOOR CREATIEVE DIENSTVERLENERS & KENNIS ONDERNEMERS DIE VEEL ONLINE WERKEN.
NIET GESCHIKT VOOR WEBSHOPS EN VOLLEDIG OFFLINE BEDRIJVEN.

VAN TWIJFELENDE business wannabe boss naar FOCUS Queen

Met mijn Business Dashboard is er eindelijk een einde aan die hoop onoverzichtelijke aantekeningen in de vorm van  Google doc,'s, appjes naar jezelf en notities. 
Vanaf nu heb jij ALLES van jouw business in 1 gratis digitaal systeem.

Einde aan de chaos, welkom focus! En ben je, net als ik, een type die houdt van mooie vormgeving? Dan is dit Dashboard helemaal wat voor jou, want je kan 'm helemaal aanpassen naar jouw kleuren en stijl.

Wil jij ..

  • De laserfocus terug in je business?

  • Niet meer overwhelmt raken door alles wat je denkt dat je moet doen?

  • Een simpele en mooie tool om structuur aan te brengen in je bedrijf en zo overzicht te houden?

  • Heldere en duidelijke planning hebben, zodat je makkelijker prioriteiten kan stellen?

  • En, een plek om al je aantekeningen, ideeën en social posts overzichtelijk te bewaren?

Download dan hier mijn gratis Business Dashboard. Een mooi vormgegeven online Notion template, simpel en makkelijk. Newbie met Notion? Geen probleem, ook jij snapt dit. Echt.

Mock-up Business Dashboard.png

MERIE | CEO MERIEONDERNEEMT

READY TO LEARN FROM EXPERIENCE?

Serial ondernemer en trots op het feit dat ik nog nooit voor een baas heb gewerkt. (Stage contracten tellen niet hè) Ik heb campers verhuurd, jarenlang duizenden koffie's verkocht op festivals als Lowlands, Pinkpop & de Margriet Winter Fair. Bamboe baby bedjes geïmporteerd uit Vietnam, lifestyle markten georganiseerd en een webwinkel gehad, al is die laatste echt way back.

Ik verkocht mijn laatste bedrijf om in een camper met man en kind door Europa te zwerven voor 1,5 jaar. Inmiddels is mijn dochter gelukkig op school en breng ik mijn overzicht en planningsskills in de praktijk voor jou. Want dromen zijn prachtig, maar ze plannen en uitvoeren zonder te verzanden in chaos, is nog veel lekkerder.

15 jaar ondernemers kennis staan er op mijn CV, vol grootse successen (hoi half miljoen omzet en veel te veel werken) en keihard falen (een niet zo handige investering van 30K waar niemand op zat te wachten). Ik omarm ze allemaal en leerde veel. Heel veel.

Buro Beat

"Ik heb 'm gekocht en superblij mee! ❤️". I love Notion, maar alles zelf maken kost soms zoveel tijd, dus dit is super fijn!
Over de Notion Strategie Planner

Solveigh Keijdener

Door de Succes Planner van Merie zijn mijn dromen niet meer iets vaags waar ik dan gewoon maar zoveel mogelijk voor doe. Maar weet ik concreet wat ik per week moet doen om mijn dromen waar te maken.
Over de Notion Strategie Planner

Marieke de Raedt

Succes betekent prioriteiten/ doelstellingen stellen, bepalen wat jij belangrijk vind en daar al je aandacht besteden. De succesplanner van Merie helpt je hierbij. Op naar succes! 
Over de Notion Strategie Planner
Mock-up Business Dashboard.png

Ontvang het gratis Business Dashboard en krijg weer LASER FOCUS op jouw bedrijf!

bottom of page