top of page

FOCUS in a DAY

ALS HET GOED IS..

Heb jij een heerlijk bedrijf.

Alleen: ben je nog steeds all over the place aan het werk. Je bent veel brandjes aan het blussen, dingen snel aan het fixen. Vaak zit je meer in je bedrijf, dan aan je bedrijf te werken. 

En dat voelt weleens chaotisch. Je hebt geen idee meer waar je moet beginnen om je bedrijf overzichtelijker te krijgen. Elke taak die op je ligt te wachten lijkt even belangrijk en die ambitieuze plannen die op de plank liggen te wachten, die verstoffen steeds meer. 

Heb je nou echt geen tijd of is het vooral een gebrek aan overzicht?

Want zeg eens eerlijk:

Zou je willen dat je meer overzicht hebt in je business?

Zou je willen dat het draaiende houden van je bedrijf lichter voelt?

Zou je willen dat jouw ambitieuze plannen makkelijker gerealiseerd worden?

Zou je af willen van die constante werkchaos om je heen?

Zou je niet liever:

Een heldere structuur hebben waarin je de juiste acties in een logische volgorde uitvoert, zodat je sneller komt waar je wil zijn?

Duidelijk weten wat belangrijk is om je doel te behalen en wat niet?

Met een frisse blik door je business gaan om te ontdekken waar je kansen laat liggen en waar je teveel focus op hebt?

IMG_7712 2_edited.jpg
Zou je niet gewoon een structuur willen hebben die voor jou werkt?
IMG_8026_edited.jpg

Zal ik je..

Daarmee helpen?

Want jij weet allang dat jij het niet zelf gaat oplossen. 

Want: waar moet je beginnen? 

En to be honest, jij zit al zo diep in je bedrijf: ben jij nog de beste persoon om te bepalen wat ECHT belangrijk is?

Laten we het samen doen. Ik met mijn talent om overzicht te scheppen in complexe situaties. Jij met je ambitie die je meer wilt uitrollen. 
Samen gaan we dit overzichtelijk maken. Jouw grootse businessdoelen en de belangrijkste stappen om die te behalen. We halen een bezem door jouw chaos en je eindigt met een concreet plan. 

Met als resultaat? Jij hebt de touwtjes in handen in jouw business. En werkt zonder afleiding bewust naar je doelen toe. Want dat plan, dat kan je elke keer kopiëren. Het is jouw structuur.

Je hoeft niet alles alleen te doen hè. Een beetje hulp, extra set hersens, een andere zienswijze. Samen gaan we er echt iets VETS van maken.
THE BEST PART: we doen dit in een snelkookpan sessie. 4 uurtjes en je hebt je focus weer terug.

Kind words

icon NOTION-11.png

M’n overload aan ideeen had ik in een funnel-ontwerp gezet, maar het werd een waar ‘monster’. Zoveel onderdelen, zoveel stappen, dat kon vast slimmer. Maar hoe?


Gelukkig was daar Mérie! Met haar scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling gingen we er samen stap voor stap doorheen. Ze wist binnen no-time de hele boel strakker te helpen organiseren, waarbij mijn idee recht overeind bleef staan – en sterker nog, beter tot z’n recht kwam.

De funnel staat nu als een huis. Dat geeft (naast fijn overzicht) vooral rust en een goed gevoel dat ik hiermee verder concreet aan de slag kan.

Daphne | Levensceremonie

6 redenen waarom FOCUS IN A DAY
een waanzinnig aanbod is!

#1 JE BENT NIET ALLEEN
Soms zit je zo in je eigen hoofd, in je eigen waarheid, dat je de oplossingen om een einde te brengen aan de chaos niet meer ziet. Begrijpelijk.
En daarom is het zo lekker om met iemand anders te brainstormen. Iemand die het ondernemersvak als geen ander begrijpt en sterk is in het zien van het totaal plaatje. 
#2 HET GAAT ECHT GEBEUREN
Door FOCUS IN A DAY te boeken kan je je niet meer verschuilen achter overwhelm. Eindelijk heb je hulp bij het aanbrengen van structuur. Iemand die het overzicht wel ziet, gaat met jou alles op papier zetten.
Einde aan alle excuses die je hebt.
 Haal die grootse ambitie maar weer van stal.
#3 RUST
#4 SUPER SPEED COACH SESSIE
Er is een einde gekomen aan het werken in het wilde weg. In plaats daarvan werk je aan die dingen die zorgen dat jij je doelen behaald. Je weet wat belangrijk is en hebt hiervoor een structuur die werkt.
Normaal is dit onderdeel van mijn 4 maanden traject. Maar nu: maken we er een snelkook sessie van. 
Binnen een paar uur heb jij de frisse bezem door je business gehaald, waarna je zelf verder kan. 
#5 ONLINE TOOL
BONUS bij FOCUS IN A DAY is mijn Strategie Planner. Deze mega uitgebreide planner in Notion krijg je van mij er bij. Met behulp van deze fijne tool gaan we jouw business plannen. Op zo'n simpele manier, dat je dit zeker weten blijft gebruiken.
#6 PRAKTISCH 
Waar je ook ter wereld bent, deze sessie is online via zoom. Datum plannen we samen in overleg. Tijden zijn van 09.00 tot 13.00 of van 13 tot 17 uur.
IMG_7946.jpg
IMG_7946.jpg

Zin in een frisse start?

Gun jezelf hulp om WEL structuur aan te brengen.

Kind words

icon NOTION-9.png

“Mijn geprek met Merie voelde vertrouwd en als een mentale butt kick. Dingen die momenteel stroken binnen mijn bedrijf, waarvan ik zelf wel bewust van ben. Maar Merie het toch wist te belichten op een andere manier, heeft mij eye openers gegeven zo weer meer te mogen groeien en shinen.

Wat een fijne en overtuigende energie heeft deze vrouw.”

Gwen | Studio Mama's

CONCREET

Je wil overzicht in je business om meer van je plannen te kunnen lanceren, en nu?

ONLINE MEETING

FOCUS in a DAY is online via Zoom en duurt tussen de 3 en 4 uur. Natuurlijk lassen we plaspauzes in. En een kopje koffie halen mag je ook tussendoor hoor.
 

DATUM

Na aankoop van jouw FOCUS in a DAY, krijg je binnen 24u van mij een mailtje met een datumprikker.  Je kan dus zelf de datum kiezen die jou het beste uitkomt. 

RESULTAAT

Je doelen staan in je Notion planner, samen hebben we het meest logische stappenplan daar naartoe gemaakt. Jij weet nu precies waar je komende maanden op moet gaan focussen. Geen vragen en chaos meer, maar doelgericht aan je business werken.

MIJN BEDRIJF IS NIET HELDER

No worries, samen gaan we door jouw business. FOCUS in a DAY komt dus inclusief business brein van mij. Samen halen we het maximale uit jouw bedrijf. Maken we het logischer als dat nodig is. Daarna gaan we pas plannen.

INVESTERING

Voor €299 krijg je maximaal 4 uur mijn scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling, om jouw business gestructureerd neer te zetten! Hierna kan je weer zelf aan de slag zonder chaos en overwhelm van al die belangrijk 'lijkende' taken.

STRATEGIE PLANNER

BONUS: Je krijgt ook mijn Strategie Planner in Notion. Een briljante gratis tool waarin alles zit van mijn bedrijf. I love it. Jij straks ook.

OVER MÉRIE

WIE IS MÉRIE?

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Ik haat die zin.

Ik ben een Achterhoekse. Echt eentje van het platteland. En dan is dit de realiteit: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Ik heb het mijn hele jeugd gehoord. En ik haat die zin. Met alles wat ik in me heb, want wat is normaal? Is het normaal om 1 bedrijf op te richten of 6? Is het normaal om alles wat je hebt aan huis, spullen en bedrijven vervolgens te verkopen om te wonen in een camper en te reizen door Europa zonder eindtijd? Is dat normaal?

 

Ik weet het antwoord al. Nee, dat is niet normaal. Volgens Achterhoekse begrippen dan. Volgens mijn begrippen is het de normaalste zaak van de wereld. Ik heb elke keuze gemaakt om te kunnen leven volgens mijn normaal. Getriggerd door die zin uit mijn jeugd misschien nog wel meer dan wie dan ook. 

En nu zit ik hier. In een camper met mijn man en mijn dochter, in Europa, met meer vrijheid dan ooit. Ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren en als bestemming staat er deze zomer de Balkan op de planning. Welk land? Waarschijnlijk degene waar de meeste zon schijnt. Hoi Buienradar!

IMG_6529_edited.png
IMG_6035 2.jpg
IMG_5283.jpg

Er is dus geen normaal. Er zijn geen regels, ik creëer mijn eigen business succes. Ik omarm falen als geen ander en dit motiveert mij nog meer om door te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en kansen zijn er altijd. Ik vind ze in elk geval altijd. Niet direct, maar dan bereik ik het toch op een andere manier? In mijn wereld is geen optie raar of te gek, het is een uitdaging. Die ik met een oneindig enthousiasme altijd aanpak. En niet alles lukt, wat dacht jij dan. Dat is ook normaal namelijk. 

 

Daarom kan ik niet tegen smoesjes. Tegen beren. Man, ik ben allang over die weg gelopen voordat er een beer te bekennen is. Ik wil toch een doel bereiken? Dat is niet zo ingewikkeld, ik volg alleen maar het pad naar dat doel zonder mij af te laten leiden door allerlei fluff wat ik onderweg tegenkom. Ik heb allang ontdekt dat werken met structuur zorgt voor vrijheid.

 

En nee, natuurlijk is dit niet alles. I did so much more!

Ik zou je bijvoorbeeld kunnen vertellen dat ik ooit naar Vietnam ben gevlogen omdat ik daar bamboe babybedjes heb laten maken. Of dat ik 200 cappuccino’s per uur kan maken inclusief perfect geschuimde melk met hartjes erin. En dat Lowlands het vetste festival is om te werken, maar ik stiekem het meest trots ben dat ik met mijn festivalcatering bedrijf bij de start van de Tour de France stond. 

 

Daar ging mijn inner wielerhart enorm van kloppen. Ik hou van het ploegenspel, het zoeken naar mogelijkheden om te winnen zonder dat je de beste bent. Een rit winnen in de Tour de France is hetzelfde als business succes bereiken. Het is een kwestie van simpelweg niet opgeven. Nooit.

Wil je nog meer weten?

Oké; tot grote ergernis van mijn 4 jarige dochter hou ik niet van taart, koekjes en allerlei andere zoete dingen. Zoute drop dan weer wel, driedubbel zout graag. Ik word gelukkig als ik mijn camper kan parkeren tussen de glooiende Franse wijngaarden om op zoek te gaan naar een fijne pinot noir. Net als ik heel gelukkig wordt van een goede zwarte koffie in de ochtend. Vers gezet, gemalen met de hand. Yes, ik ben er zo één, die van de koffie een heel ding maakt.

Is dit dat toch het laatste restje Achterhoek wat nog in mij zit? De Achterhoek, met z’n 15 minuten koffiepauze om klokslag 10 uur ’s ochtends?

bottom of page