top of page
DSC_1016.jpg

The Girlpower Business Academy

15 jaar ondernemen en 6 bedrijven hebben mij dingen geleerd. Hebben mij fouten en successen gebracht. Hebben mij een doortastende ondernemer gemaakt en hebben mij doen inzien dat je alles kan bereiken wat je wilt.

Mindset en skills zijn je 'key to succes'.

En die kan ik je aanleren in een 1 op 1 traject. Maar het kan ook goed werken om iets in jouw eigen tempo te leren, gewoon online. Daarom vind je in de Academy ook een aantal online cursussen, met onderwerpen die ik super belangrijk vind en die jou absoluut verder brengen in je 'ondernemers' leven!

DSC_2654-Edit.jpg

De business variant van even bijkletsen met een goede vriendin.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zit soms zo in mijn bedrijf dat ik het overzicht mis. Dat ik me afvraag of ik wel goed bezig ben, of ben ik mijzelf nou volledig aan het verliezen in details? Klopt mijn idee eigenlijk wel? Of ben ik blind geworden in mijn eigen branche?

En vooral vraag ik me vaak af: "Hoe doen andere ondernemers dit?" 

En natuurlijk kan je dan in business clubs gaan zitten, dm-en met mede businessgirls op Instagram, of een mastermind oprichten. 

Leuke opties, maar ze duren of te lang, of gaan juist niet diep genoeg. 

Je wil een quick fix, snel en diep overleg, en een frisse blik. I got you.

Dit is precies wat we gaan doen tijdens de online koffiedate. In een uur duiken we in jouw business/vraag/idee. Mijn absoluut sterkste punt is het hebben van overzicht. Ik heb in no time een helikopterview van jouw situatie. We bespreken waar jij mee zit, ik vertel je mijn visie daarop en we bedenken het meest logische pad. Wat ga je nu eerst aanpakken en wat kan later?

Doel van een koffiedate is dat je weer vol enthousiasme aan de slag gaat. Dat je weer helder hebt waar je ook alweer mee bezig was. Ik trek je uit het moeras van keuzes, laat je alle beren op de weg omarmen en je weet weer je weg. En vooral: je hebt zin. Je voelt je gesterkt in je plan, je weet waar je valkuilen zitten en je hebt nieuwe inspiratie, waar je concreet mee aan de slag kan.

Wordt je enthousiast van dit doel? Hieronder kan je direct een koffiedate met mij inplannen. Hulp is on your way!

1 op 1 call

Online koffiedate

Business BOOST

1 op 1 traject

Drie maanden lang ben ik jouw enthousiaste cheerleader in jouw business. Daarna
Kan JIJ het zelf.

Het Business BOOST traject is een 1 op 1 traject. In wekelijkse online meetings kijk ik mee in jouw bedrijf. Met een frisse blik en vooral: met een helikopter view. In no time hebben we orde in de chaos en maken we zaken waar jij niet meer uitkomt concreet en hapklaar. We bepalen samen een visie voor de komende maanden en we scherpen je aanbod aan.

Voor wie?

Het Business BOOST traject is geschikt voor zelfstandig ondernemers die vast zitten in hun business en niet meer weten waar ze naar toe moeten. Of juist aan de start staan vol met bruisende ideeën, en dan? Waar start je mee, wat heeft prioriteit, help!

Heb jij wel een dikke BOOST nodig in jouw business? Klik dan op de knop hieronder om een kennismaking in te plannen! Tijdens deze vrijblijvende kennismaking drinken we (uiteraard) een virtueel kopje koffie, bespreken we de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je business en kijken we of het klikt. 

In de online Girlpower Business Academy vind je cursussen over onderwerpen die mij het meest hebben gebracht in mijn ondernemersleven. Till so far.  Ondernemen is meer dan een brandbook, marketing plan of dikke begroting. Ondernemen is in eerste instantie retegoed voor jezelf zorgen. Daarna volgen de skills pas. 

 

Dus wat kies je? Ga je eerst zorgen voor je geld, je dromen of je vrijheid?

 

Online Academy

DSC_1441-Edit.jpg

 MONEY  Girl

Let's talk money.

Hoe gaat het met jouw geld? Ben je er vriendjes mee of laat je het links liggen? Dikke kans dat je het laatste bent en daar gaan we in MONEY girl korte metten mee maken. Ik ga je leren hoe jij jouw geld aan het werk kan zetten. Het is tijd om te stoppen met alleen maar zelf werken. Investeer je geld op slimme manieren en own je financiële toekomst. 

Start in januari 2023

DSC_1849-Edit.jpg

 DREAM  Girl

De cursus om weer terug te keren naar binnen. Jouw eigen binnen. Wat zijn eigenlijk jouw dromen? Volg je ze nog wel, of leef je in de waan van de dag?

In DREAM girl ga jij op zoek naar jouw dromen. Zijn ze nog on fleek of inmiddels ver van je verwijderd? Je gaat ze vinden of creëren,  Concreet maken en omzetten naar haalbare doelen. Zodat je grotere stappen gaat zetten, privé en in je business.

 FREEDOM  Girl

Een tussenpensioen? Een sabbatical? Een gap year? 

Name it. Waar het om gaat is dat jij er een lange tijd tussenuit wil. En nee dat is niet gek of vreemd, dat is juist het meest te gekke wat je kan doen! Van droom naar de beslissing durven nemen, en alle praktische zaken die daarna volgen. Spoiler: dit zijn er meer dan je leuk vind!

DSC_2238.jpg
bottom of page