top of page
HEADER columnWEBSITE.png
F*CK DE KERSTMAN..
Jij realiseert je business whishlist
voor 2024 zelf!

DIE VOLGENDE STAPPEN IN JE BUSINESS, DIE GA JE GEWOON ZETTEN.

IMG_1716.jpg

NIET ALLEEN, WEL:

Met een netwerk vol brainstormende ondernemers die met je meedenken. Kan jij eindelijk eens vragen: 'Hoe doe jij dat nou'?

Met 4 accountability calls met diezelfde ondernemers. Dan kan jij toch niet degene zijn die schoorvoetend moet toegeven niks te hebben gedaan?

+ een live dag waarop die 4 ondernemers + mijzelf gaan duiken in jouw business. Welke kansen zie jij niet liggen en zijn makkelijk uit te voeren? Doel: meer groei natuurlijk. Dat wil je toch?

Klinkt dit al goed? Lees dan nog even met me mee.
IMG_1746.jpg

Want misschien denk jij wel dit:.. Ik ga best lekker, maar vind het soms toch best eenzaam, zo in m'n eigen business. 
.. Iedereen lijkt alles zo lekker voor elkaar te hebben, waarom voel ik zoveel chaos?
.. Is dit nieuwe aanbod eigenlijk wel slim?
.. Hmm, ik vraag me af of ik de enige ben die hier altijd tegenaan loopt. Hoe zouden andere ondernemers dit doen?

..

..
Vragen die je niet zo snel stelt aan die leuke mede ondernemers in je DM, toch?

WAT NOU ALS...
JE 2024 DEZE KEER ANDERS GAAT BEGINNEN?

 

Met een lekker netwerk
 
Waar je terecht kan met inhoudelijke vragen. Niet omdat ze hetzelfde doen als jij, wel omdat ze ook ondernemen. Ze snappen waar jij tegenaan loopt en helpen je verder. Net als jij hen helpt.

Snel via een appje vragen wat een ander er van vind, dat niveau netwerk, dat is er ook voor jou. 

01

Met meer zelfvertrouwen
 
Je twijfels spreek je vast wel uit tegen je partner. Maar is dat een ondernemer? Snapt zij of hij jou? Waarschijnlijk niet. Want voor diegene is alles prachtig wat jij doet. Dat vind je moeder ook trouwens. 

Maar hoe zou het voelen als een ondernemer tegen jou zegt: "Jij bent echt lekker bezig, volgens mij ben je op de goede weg!"


Die maakt wel impact, toch?

02

Met een groei plan
Er worden kritische vragen gesteld over jouw business. Waarom doe je iets zoals je het doet?
Waarom kies je voor een bepaalde dienst of aanbod?
Kan je niet beter dit of dat doen?

En je gaat nadenken, van een afstandje naar kijken en dikke kans dat jij een logischere keuze gaat maken. 


Gevolg? Business groei in keiharde euro's. En dat wil, toch?

03

COLLAB & BOOST LIVE

THE CHRISTMAS EDITION

Kom uit je eigen bubbel en ontmoet like minded ondernemers in real live in mijn creatieve fabriek midden in de bossen.

Voor creatieven, kennis ondernemers & adviseurs die het zat zijn om alles in hun eentje uit te zoeken. 

2BB2A1FB-3CDE-473B-A418-DC8AD2B3ACFD.JPG

Ben JIJ dit?

Jouw business staat. Je hebt een aanbod en jouw klanten bereik je online. Je biedt online/offline diensten aan en misschien ook wel producten. Je bent creatief, zoals fotograaf, designer, maar ook coaches, adviseurs, marketeers zijn welkom. 

DROOM je van?

Connectie met andere ondernemers maken? Met anderen brainstormen over jouw bedrijf en dingen ontdekken waar je zelf nog niet over nagedacht hebt?
Je hebt ambitie en veel wilde plannen. Zoveel dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Je hebt niet goed overzicht en daardoor blijft vaak het bij die plannen.
Meer structuur in je business, zodat je meer rust ervaart? En toch tijd over houdt in te werken aan nieuwe plannen? Hoe spannend je dit ook vind, gelukkig weet je dat er regelmatig bij je ingecheckt wordt. Hoe gaat het er mee?
Hebt een omzet tussen de € 2000 & €5000 per maand.
Haal je dit niet? Klik dan hier voor de wachtlijst voor januari: dat wordt de starters editie!
Een volgende stap maken in 2024. Je plannen staan op een rij, je hebt een handig systeem hiervoor en nu kan je DOOR. Ambitieus als je bent sta je te trappelen. 
Kan je één of meerdere vakjes aankruisen? Dan is mijn komende LIVE DAG echt wat voor jou!

MERIE | CEO MERIEONDERNEEMT

Ik droomde hier ook van.

Toen ik vol naïviteit en grootse dromen mijn eerste bedrijf startte op mijn 23ste. Ik dacht dat mijn idee mega superfabulous briljant was. 

Spoiler: dat was het niet. 

Ik werkte me helemaal de blubber en er kwam maar mondjesmaat omzet binnen. 

 

Dit moest anders. 

 

Ik moest erkennen dat mijn idee niet werkte. Ik had gefaald en veerde niet zo gemakkelijk terug. Misschien had ik wat minder arrogant moeten denken dat ik het wel alleen kon?

Fast forward naar nu.

Ik krabbelde op en startte een nieuw bedrijf. Festival catering deze keer. En ik haalde er een aantal mensen bij. Voor jaren en soms voor een paar maanden of alleen voor een kopje koffie. Maar ik kreeg hulp, klankborden en oplossingen voor dingen waar ik tegenaan liep. Resultaat: het werd een succes. Alhoewel dit niet gold voor alle ideeën binnen dit bedrijf. Het mobiele Koffieprofs labaratorium kostte 30K en wilde niemand hebben. Een ontbijtketen met DIY ontbijtjes die ons zou brengen naar een loft in New York? Stille dood gestorven. Maar even zoveel lukte wel. Ik bouwde KoffieKevers, Barbazen, Theetuinen, CoffeeBarns, maakte koffiekranten en draaide in mijn top jaar een half miljoen omzet.

Niet alleen, wel met een supportive groep om mij heen. Thanks Kim & Tijmen

Ik leerde een gouden les

Uiteindelijk kan je het niet alleen. 

Je kan wel achter je laptop blijven hangen, maar dan verander je niet. Je hebt andere meningen nodig, andere zienswijzes, nieuwe inzichten.

Ook ik ben een eigenwijze ondernemer en denk dat ik het zelf het beste weet. Maar dat is niet zo. Ik leerde van Tijmen flexibel te zijn en altijd eerst de schuld bij mezelf te leggen. Ik leerde van Kim dat ik kan onderhandelen over zoveel meer dan ik toen dacht, we ontdekte samen de kaasschaaftechniek wat onze omzet verhoogde met 30%. Kim haakte nieuwe opdrachtgevers aan, ik hielp haar, zij hielp mij.

Ik ontdekte dat ik wel de eigenaar van een bedrijf kon zijn, als ik af en toe hulp in riep, het toch echt sneller ging. 

 

Ik ontdekte dat een netwerk goud waard werd. Goud = omzet.

 

Ik ontdekte dat hoe meer mensen ik echt kende, hoe verder ik kwam in mijn bedrijf. Soms door een simpele tip, vaak door kennis te delen.  

7.png
So Hey!

WIL JIJ DIT OOK?

Dan is dit het moment. 

In december host ik weer een live dag in mijn creatieve fabriek, speciaal voor ondernemers zoals jij! Vrouwen die meer willen, maar een netwerk zoeken. Een warme groep die weet waar jij staat in je bedrijf, waar je uitdagingen liggen en die met je mee gedacht hebben over je nieuwe ideeën. 

Ideeën die je gaat uitvoeren, want we laten je niet los na de live dag. Met de opvolgende MASTERMIND houden we je accountable en zijn we elkaars vraagbaak. 

Kind words

reviewfoto's.png

Wat een fijne dag op een prachtige plek, middenin de natuur. Na een hartelijk ontvangst met heerlijke koffie hebben wij elkaar op een prettige manier leren kennen. Stuk voor stuk ondernemers met dromen en een visie, maar ook een beetje chaos. Dat is zo fijn aan Merie, ze heeft het talent om precies de goede vragen te stellen. Het geeft je nieuwe inzichten en ze zet ze dan ook meteen om in een concrete stap. Voor een creatief persoon, zoals ik, is dat echt heel erg fijn. Ook het sparren met elkaar als ondernemers geeft altijd weer een frisse blik op je onderneming en kan ik iedereen aanraden. We zijn volledig in de watten gelegd door Tijmen die ons niet alleen heeft gevoed met zijn creatieve ideeën maar ook met heerlijke koffie, taart, een uitgebreide lunch en nog meer taart. Top! Eerlijk gezegd ging de tijd voor mij veel te snel voorbij, ik had nog wel een dag willen blijven!

Noortje | Noortjeslicht: Creatieve fotograaf 

Daphne | Levensceremonie.nl

JE WILT NIET BLIJVEN WAAR JE NU BENT

VEEL LIEVER BEN JIJ DIE ONDERNEMER DIE DURFT, GAAT & GROEIT.
TOCH?

Dit is wat we gaan doen:
LIVE dag in mijn kleurrijke fabriek midden in de Achterhoekse bossen. 
4x Mastermind sessies in de 2 maanden erna.
Voor alle chaoten: we gaan je idee gelijk plannen. In één van mijn plan systemen die het beste past bij jouw business en bij jou. 
IMG_1656.jpg
F*CK dat wensen lijstje voor Kerst 

MAAK ZE JOUW REALITEIT!

Offline connecten op een inspirerende locatie.

Met een groep like minded vrouwelijke ondernemers gaan we eerlijk kijken naar elkaars bedrijven. Waar zit je blinde vlek? Waar laat jij nog business groei liggen?
Wat is een waanzinnig idee waar jij niet aan hebt gedacht, maar wat wel voor je neus ligt? Waar zit de omzet die jij nu nog niet pakt? 


Let's find out together en work it out!

Kind words

reviewfoto's-3.png

Voordat ik naar Grow Your Business Live kwam was mijn grootste uitdaging het stuk sales! Want ondanks dat er écht groei in mijn bedrijf zit, blijft het financieel toch lastig.

 

Mijn grootse win nu is dat ik weet wat mijn volgende stappen zijn om te zetten! Ook dat het gestructureerde plan hiervoor staat. Maar ook weet welke dingen ik aan mijn aanbod kan toevoegen om ook daadwerkelijk mijn ideale klant te kunnen bereiken.

 

Het meest waardevolle van zo’n dag vind ik toch dat je het niet alleen hoeft te doen! Dat je samen met bent anderen vrouwen met ieder ook hun eigen expertise, kennis en ervaring.

Fleur | Fleurisabel: Designer

FAQ

#1  IK WIL MEEDOEN EN NU?
Zodra jij je ticket hebt gekocht is je plek definitief. Een week van te voren krijg je een mail met alle details en nog wat tips om je extra goed voor te bereiden op deze dag!
#2 VOOR WIE IS HET?
Deze dag is voor vrouwelijke ondernemers met dromen en een visie. Je hebt een bedrijf en je draait omzet. Je bent op zoek naar een warm netwerk, omdat je het lastig vind om alles alleen te doen.
#3 VOOR WIE IS DIT NIET?
#4 WANNEER ZIJN DE MASTERMIND SESSIES?
Voor ondernemers to be die nog geen business hebben. Voor jullie komt later nog een specifieke dag. No worries!
Om de 14 dagen, online via ZOOM. Dag & tijd is in overleg.
#5 MOET IK BIJ ALLE MASTERMIND SESSIES ZIJN?
Ja, tenminste als je er alles uit wil halen. De online sessies zijn juist bedoeld om je te helpen en je op weg te houden. Op de live dag planten we het zaadje, tijdens de online sessies groeit de boom. Exacte tijdstip gaat in overleg met elkaar.
#6 MERIE, BEN JIJ OOK BIJ ALLE ONLINE SESSIES?
Ja. Ik begeleid de live dag en brainstorm met je mee over uitbreidingen voor je bedrijf. Ik help je 1 op 1 met jouw plan gestructureerd uitschrijven. De online sessies host ik en zorg ik ervoor dat iedereen voldoende tijd krijgt

HOE WERKT HET VANAF NU?

Twijfel je nog? Dit is hoe het pad eruit gaat zien tot aan de live dag.
HOW IT WORKS

01

CLAIM JE TICKET VOOR DEZE LIVE DAG

02

NOTION + HUISWERK

03

THE DAY

Ik werk alleen maar met kleine groepen, zodat je echt slagen maakt op een live dag. 
Ik heb dus plek voor maar 4 personen. 

Voor de twijfelaars: volgende editie is pas maart. Ben je weer een kwartaal verder..
I love planningen. 
Je gaat hier dan ook de deur uit met een strakke planning. 

Om geen tijd te verspillen tijdens de LIVE dag,  krijg je vooraf van mij een mini cursus NOTION.  Deze verschijnt in je mail, kost een uurtje. Beloof jij dat je 'm doet?
Donderdag 14 december
10.00 tot 16.00 in Vorden
Inclusief lunch en alles wat je verder nog wilt eten en drinken.
Parkeren is hier nog gratis of pak een OV fiets op station Vorden.

Hey you,

... Tik je die €2000 omzet nog niet aan?
... Zit je nog wat verser in je business?
... Denk je nog vaak : "Holy wat komt er veel op me af, waar moet ik nu weer beginnen?"


Laat hieronder je mail adres achter, dan hou ik je op de hoogte voor de januari editie. Die is namelijk voor jou! 

Start je nieuwe jaar gelijk met een BAM. Die lage omzet ligt snel achter je, daar gaan we voor!
bottom of page