top of page

GROW YOUR BUSINESS

THE OFFLINE EDITION

ONTDEK JOUW NIEUWE BUSINESS KANSEN EN BOOST JE OMZET

Jij staat op de gastenlijst!

En daarom krijg jij nu als allereerste de kans om je ticket te scoren voor Editie #2 van de offline GROW your Business dag.

Dat niet alleen, je krijgt namelijk ook nog een cadeau. Want alleen als je op de gastenlijst staat krijg je de speciale GASTENLIJST korting. ps: die is maar 3 dagen geldig. 


 
DE DETAILS OP EEN RIJTJE
+ Dag werken aan je business in mijn creatieve fabriek.
+ Ontdekken van blinde vlekken en daar een briljant praktisch plan van aanpak voor maken.
+ Samen met 4 like minded ondernemers
+ BONUS: Mastermind van 4 sessies met je nieuwe netwerk zodat jij je plan ook echt gaat uitvoeren
+ incl lunch
+ Locatie: Vorden, 10.00 tot 16.00 dinsdag 14 november 

ARE YOU IN?

GASTENLIJST KORTING LOOPT AF OVER

IMG_9854.jpg

Ben jij er bij?

Gun jij jezelf een netwerk
waar je om hulp kan vragen?

Claim hier je ticket

Ik zou het te gek vinden om je welkom te heten in mijn huis. En samen te werken aan jouw business. Want samen, dat gaat echt een stuk makkelijker dan in je eentje.

Let's rise together.
IMG_0246 2.JPG

I do. Met regelmaat. Want twijfels, onzekerheden, ze steken allemaal de kop op als jij in je eentje achter die laptop zit. Welk level je ook bent in je business. 

Vraag jij je weleens af: Hoe zou een ander dit doen?

IMG_9972_jpg.jpg
IMG_9854.jpg

》“Oké, ik haal al mijn klanten nu via Instagram, maar alle focus op 1 platform, dat vind ik tricky. Wat zou dan een goed tweede social kanaal zijn?" Ik wou dat ik hier even met iemand over kon sparren. 

 

》 “Eigenlijk doe ik het altijd zo. Soms vraag ik me weleens af of ik bepaalde dingen niet wat slimmer kan aanpakken". Maar hoe dan?

 

》 “Mijn nieuwe plan is echt te gek, maar ik vind het onwijs spannend tegelijkertijd, wat nou als het halverwege niet lukt?" 

 

》”Oké tof dit: en hoe pak ik het nu aan? Hoe doen andere mensen dit?

》I'm lost. Ik zie het niet meer, ik weet niet meer waar moet beginnen. Help?! Anyone? Mag ik met iemand gewoon even sparren zonder dat ik gelijk in een duizenden euro's coachtraject hoef te stappen?

Ik herken je!

En ik heb de oplossing. Tijd om te connecten. Tijd om die support te krijgen.

Branding nmr 600 - 2023-7.png

Let's create magic OFFLINE together

Offline connecten op een inspirerende locatie. Met een groep like minded vrouwelijke ondernemers gaan we eerlijk kijken naar elkaars bedrijven. Waar zit je blinde vlek? Waar laat jij nog business groei liggen?
Wat is een waanzinnig idee waar jij niet aan hebt gedacht, maar wat wel voor je neus ligt? Waar zit de omzet die jij nu nog niet pakt? 

Let's find out together en work it out!


En je gaat ook met een strak plan de deur uit.

DE  LIVE DAG

Connectie, bouwen aan een hecht netwerk en elkaar helpen. Want samen is het zoveel lichter en makkelijker dan alleen.

DE FABRIEK

Om 10 uur ben je welkom in mijn kleurrijke en creatieve fabriek midden in de bossen. In dit inspirerende pand ben je helemaal uit je eigen comfortzone. Hier ga je geprikkeld worden en je creativiteit gaat bruisen. Beloofd. 

DE DAG

Het doel van deze dag is je blinde vlek ontdekken. Dat stukje waarmee je makkelijk je business kan uitbreiden, maar waar je zelf allang niet meer aan denkt. Een ander ziet het in no time, terwijl jij knee deep in je business zit. 

GOUDEN NETWERK

Een netwerk is heerlijk. Maar: een netwerk waar je mee samen hebt gewerkt, waar je een connectie mee hebt opgebouwd, daar zit goud. Daar kan je pas echt op terug vallen. Dit is de essentie van deze live dag. Business friends

HET RESULTAAT

Een idee wat naadloos bij jouw business past. Geen wild plan, maar een slim doordacht plan. En een plan wat klaar ligt als jij hier de deur uit stapt. Want ik leer je mijn planningsskills die ik in al mijn bedrijven altijd heb gebruikt. 

BONUS: MASTERMIND

4 online Mastermind sessies van max 1,5 uur volgen na deze dag. Met de hele groep bespreken we iedereen z'n situatie. Wat is de status, waar loop je tegenaan, waar kunnen we met je meedenken? Hoe helpen wij je groeien, je plan echt uit te rollen?

INVESTERING

De tickets voor deze tweede offline editie van GROW your BUSINESS koop je voor €189 ex btw. 
Een volle dag werken aan je business + een gouden netwerk + mastermind  & website + mijn online Strategie planner. 

 

Voel je het al kriebelen? Deze offline dag?

Dan zet ik hier nog de laatste praktische zaken voor je op een rijtje. 

Deze live dag duurt van 10 tot 16 uur. En ik heet je welkom in mijn eigen huis, een oude zuivelfabriek in de bossen bij Vorden. Parkeren is hier dus gratis, maar ook met een OV fiets vanaf station Ruurlo zijn wij goed te bereiken. En je fietst een heel stuk over een zandpad door de bossen. Zet je vakantie modus maar even aan.

Datum: donderdag 9 november of dinsdag 14 november

Locatie: Vorden

Duur: 10 tot 16 uur

Kind words

34.png

Je hebt me echt geholpen om over dat dode punt heen te komen om van 'chaos' naar 'meer overzicht' te gaan. Het werd door te sparren met jou vaak heel helder en overzichtelijk en dat zorgde voor veel ruimte in mijn hoofd.

Het was een feestje om met je te werken en ik heb ook écht het gevoel dat ik veel stappen gezet heb. We hebben én aan de basis gewerkt en naar de toekomst gekeken - super fijn combi als je het mij vraagt! Ook dat je er voor de volle 100% in bent gegaan was echt een verademing - het voelde echt alsof ik het niet alleen hoefde te doen! Dat gaf ruimte, adem en helderheid 

Tessa | TessaJill.com over 1 op 1 coaching

IMG_7946.jpg
IMG_7946.jpg

Wil jij het ook niet meer alleen doen?

Gun jezelf een warm netwerk die jou accountable houdt.

FAQ's

#1 IK WIL MEEDOEN, EN NU?
Zodra jij je ticket hebt gekocht is je plek definitief. Een week van te voren krijg je een mail met alle details en nog wat tips om je extra goed voor te bereiden op deze dag!
#2 VOOR WIE IS HET
Deze dag is voor vrouwelijke ondernemers. Je hebt een bedrijf en je draait omzet. Je bent op zoek naar een warm netwerk, omdat je het lastig vind om alles alleen te doen. 
#3 KOMT ER NOG EEN EDITIE?
#4 WANNEER ZIJN DE MASTERMIND SESSIES?
Dat ligt zeker in de planning! Ik kan alleen niet beloven dat het voor dezelfde lage prijs is.  
Om de 14 dagen, online via ZOOM. 
#5 MOET IK BIJ ALLE ONLINE SESSIES ZIJN?
Ja, tenminste als je er alles uit wil halen. De online sessies zijn juist bedoeld om je te helpen en je op weg te houden. Op de live dag planten we het zaadje, tijdens de online sessies groeit de boom. Exacte tijdstip gaat in overleg met elkaar.
#6 Mérie, ben jij overal bij? 
Ja. Ik begeleid de live dag en brainstorm met je mee over uitbreidingen voor je bedrijf. Ik help je 1 op 1 met het plan gestructureerd uitschrijven. De online sessies host ik en zorg ik ervoor dat iedereen voldoende tijd krijgt. 

OVER MÉRIE

WIE IS MÉRIE?

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Ik haat die zin.

Ik ben een Achterhoekse. Echt eentje van het platteland. En dan is dit de realiteit: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Ik heb het mijn hele jeugd gehoord. En ik haat die zin. Met alles wat ik in me heb, want wat is normaal? Is het normaal om 1 bedrijf op te richten of 6? Is het normaal om alles wat je hebt aan huis, spullen en bedrijven vervolgens te verkopen om te wonen in een camper en te reizen door Europa zonder eindtijd? Is dat normaal?

 

Ik weet het antwoord al. Nee, dat is niet normaal. Volgens Achterhoekse begrippen dan. Volgens mijn begrippen is het de normaalste zaak van de wereld. Ik heb elke keuze gemaakt om te kunnen leven volgens mijn normaal. Getriggerd door die zin uit mijn jeugd misschien nog wel meer dan wie dan ook. 

En nu zit ik hier. In een camper met mijn man en mijn dochter, in Europa, met meer vrijheid dan ooit. Ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren en als bestemming staat er deze zomer de Balkan op de planning. Welk land? Waarschijnlijk degene waar de meeste zon schijnt. Hoi Buienradar!

IMG_6529_edited.png
IMG_6035 2.jpg
IMG_5283.jpg

Er is dus geen normaal. Er zijn geen regels, ik creëer mijn eigen business succes. Ik omarm falen als geen ander en dit motiveert mij nog meer om door te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en kansen zijn er altijd. Ik vind ze in elk geval altijd. Niet direct, maar dan bereik ik het toch op een andere manier? In mijn wereld is geen optie raar of te gek, het is een uitdaging. Die ik met een oneindig enthousiasme altijd aanpak. En niet alles lukt, wat dacht jij dan. Dat is ook normaal namelijk. 

 

Daarom kan ik niet tegen smoesjes. Tegen beren. Man, ik ben allang over die weg gelopen voordat er een beer te bekennen is. Ik wil toch een doel bereiken? Dat is niet zo ingewikkeld, ik volg alleen maar het pad naar dat doel zonder mij af te laten leiden door allerlei fluff wat ik onderweg tegenkom. Ik heb allang ontdekt dat werken met structuur zorgt voor vrijheid.

 

En nee, natuurlijk is dit niet alles. I did so much more!

Ik zou je bijvoorbeeld kunnen vertellen dat ik ooit naar Vietnam ben gevlogen omdat ik daar bamboe babybedjes heb laten maken. Of dat ik 200 cappuccino’s per uur kan maken inclusief perfect geschuimde melk met hartjes erin. En dat Lowlands het vetste festival is om te werken, maar ik stiekem het meest trots ben dat ik met mijn festivalcatering bedrijf bij de start van de Tour de France stond. 

 

Daar ging mijn inner wielerhart enorm van kloppen. Ik hou van het ploegenspel, het zoeken naar mogelijkheden om te winnen zonder dat je de beste bent. Een rit winnen in de Tour de France is hetzelfde als business succes bereiken. Het is een kwestie van simpelweg niet opgeven. Nooit.

Wil je nog meer weten?

Oké; tot grote ergernis van mijn 4 jarige dochter hou ik niet van taart, koekjes en allerlei andere zoete dingen. Zoute drop dan weer wel, driedubbel zout graag. Ik word gelukkig als ik mijn camper kan parkeren tussen de glooiende Franse wijngaarden om op zoek te gaan naar een fijne pinot noir. Net als ik heel gelukkig wordt van een goede zwarte koffie in de ochtend. Vers gezet, gemalen met de hand. Yes, ik ben er zo één, die van de koffie een heel ding maakt.

Is dit dat toch het laatste restje Achterhoek wat nog in mij zit? De Achterhoek, met z’n 15 minuten koffiepauze om klokslag 10 uur ’s ochtends?

bottom of page