top of page
SLIM EN GESTRUCTUREERD PLANNEN VOOR CREATIEVE DIENSTVERLENERS & KENNIS ONDERNEMERS

VAN TWIJFELENDE OVERWHELM NAAR FIERCE & FLAWLESS LEREN PLANNEN

In deze Gratis masterclass leer ik je hoe jij, jouw fantastische ideeën in een realistische planning gooit in een simpel 6 stappen plan. Ben je net als ik, een type die veel ideeën heeft, maar heb jij moeite met de uitvoering? Dan is de Masterclass Fierce & Flawless Plannen voor jou.

Wil jij ontdekken?

  • Dat er een vrij simpele oplossing is die ervoor zorgt dat je, ondanks je imposter symdrome of overwhelm wel in actie komt?

  • Dat de 80% regel de go to is als het gaat om prioriteiten stellen?

  • Er eigenlijk maar 6 stappen nodig zijn om je idee werkelijkheid te laten worden. En ja die stappen kan jij ook zetten!

  • Welke belangrijke planningles ik leerde toen ik mijn eerste bedrijf had en ineens in de media werd genoemd?

Kopie van Template Mock-up schermen-2.png

MERIE | CEO MERIEONDERNEEMT

READY TO LEARN FROM EXPERIENCE?

Serial ondernemer en trots op het feit dat ik nog nooit voor een baas heb gewerkt. (Stage contracten tellen niet hè) Ik heb campers verhuurd, jarenlang duizenden koffie's verkocht op festivals als Lowlands, Pinkpop & de Margriet Winter Fair. Bamboe baby bedjes geïmporteerd uit Vietnam, lifestyle markten georganiseerd en een webwinkel gehad, al is die laatste echt way back.

Ik verkocht mijn laatste bedrijf om in een camper met man en kind door Europa te zwerven voor 1,5 jaar. Inmiddels is mijn dochter gelukkig op school en breng ik mijn overzicht en planningsskills in de praktijk voor jou. Want dromen zijn prachtig, maar ze plannen en uitvoeren zonder te verzanden in chaos, is nog veel lekkerder.

15 jaar ondernemers kennis staan er op mijn CV, vol grootse successen (hoi half miljoen omzet en veel te veel werken) en keihard falen (een niet zo handige investering van 30K waar niemand op zat te wachten). Ik omarm ze allemaal en leerde veel. Heel veel.

Kind words

33.png

M’n overload aan ideeën had ik in een funnel-ontwerp gezet, maar het werd een waar ‘monster’. Zoveel onderdelen, zoveel stappen, dat kon vast slimmer. Maar hoe? Gelukkig was daar Mérie! Met haar scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling gingen we er samen stap voor stap doorheen. Ze wist binnen no-time de hele boel strakker te helpen organiseren, waarbij mijn idee recht overeind bleef staan – en sterker nog, beter tot z’n recht kwam. De funnel staat nu als een huis. Dat geeft (naast fijn overzicht) vooral rust en een goed gevoel dat ik hiermee verder concreet aan de slag kan.

Daphne | Levensceremonie.nl

ONTVANG DE LINK VOOR DE
GRATIS MASTERCLASS FIERCE & FLAWLESS PLANNEN

bottom of page