top of page

Let's FOCUS!

ALS HET GOED IS..

Heb jij een heerlijk bedrijf.

En nu?

Weet je al precies hoe je dit idee zo snel mogelijk in je business gaat uitvoeren? 

Of voel je nog twijfels?

Klinken er stemmetjes die zeggen:

⚡️ ”Ik heb de vorm nog niet helemaal helder.”

⚡️ ”Ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken.”

⚡️ “Het idee blijft maar een beetje in de lucht zweven, ik krijg het niet concreet.”

⚡️ ”Hoe formuleer ik dit nou tof?!”

Hoe lekker zou het zijn als je hier geen last meer van hebt?

Dat je..

💜 Precies weet waar je moet beginnen om je idee te gaan uitvoeren.

💜 Je er niet meer tegenop ziet, sterker nog: je kan niet wachten! Je wilt beginnen!

💜 Geen vraagtekens meer, maar lanceren dat idee!

💜 Met vol vertrouwen, want je aanbod klopt helemaal!

Zou fijn zijn, toch?
IMG_8026_edited.jpg

ZULLEN WE DAN..

Afspreken dat jij je idee echt gaat uitvoeren?

Laten we eerlijk zijn.. De kans is best groot dat jij je idee niet gaan uitvoeren, toch? 

Bedenken & creeëren is heerlijk, en twijfelen daar ben jij goed in. 

Zullen we dan samen jouw idee wel praktisch gaan maken?


In maximaal 4 uur maken we samen jouw idee compleet en passend in jouw bedrijf. Alle losse eindjes eruit en we maken er één rond verhaal van. Met een kneiter heldere planning.

Met als resultaat? Jij hebt een helder stappenplan om in September jouw eerste klanten mee blij te maken!

Je hoeft niet alles alleen te doen hè. Een beetje hulp, extra set hersens, een andere zienswijze. Samen gaan we er echt iets VETS van maken.
NO EXCUSES ANYMORE

Kind words

icon NOTION-11.png

M’n overload aan ideeen had ik in een funnel-ontwerp gezet, maar het werd een waar ‘monster’. Zoveel onderdelen, zoveel stappen, dat kon vast slimmer. Maar hoe?


Gelukkig was daar Mérie! Met haar scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling gingen we er samen stap voor stap doorheen. Ze wist binnen no-time de hele boel strakker te helpen organiseren, waarbij mijn idee recht overeind bleef staan – en sterker nog, beter tot z’n recht kwam.

De funnel staat nu als een huis. Dat geeft (naast fijn overzicht) vooral rust en een goed gevoel dat ik hiermee verder concreet aan de slag kan.

Daphne | Levensceremonie

6 redenen waarom MONEY MAKE IT
een waanzinnig aanbod is!

#1 JE BENT NIET ALLEEN
Soms zit je zo in je eigen hoofd, in je eigen waarheid, dat je de oplossingen voor de losse eindjes niet meer ziet. Begrijpelijk.
En daarom is het zo lekker om met iemand anders te brainstormen. Iemand die het ondernemersvak als geen ander begrijpt en sterk is in het zien van het totaal plaatje. 
#2 HET GAAT ECHT GEBEUREN
Door MONEY MAKE IT te boeken kan je je niet meer verschuilen achter overwhelm. Eindelijk heb je namelijk hulp bij het maken van een plan. Iemand die het overzicht wel ziet, gaat met jou alles op papier zetten.
Einde aan alle excuses die je hebt.
#3 OMZET BOOST IN Q3/Q4
#4 SUPER SPEED COACH SESSIE
Je hebt de zomer gebruikt om op een luchtige manier tot toffe ideeën te komen.
Tijd om daar dus ook echt wat mee te gaan dien! Niet laten verstoffen op je online opbergplek.  
Je gaat het idee lanceren in het najaar. 
Extra omzet dus! Wil je toch?
Normaal is dit onderdeel van mijn 4 maanden traject. Maar nu: maken we er een snelkook sessie van. 
Binnen een paar uur heb jij een te gek praktisch plan liggen, waarmee je zelf verder kan. 
#5 OVERZICHT
BONUS bij MONEY MAKE IT is mijn Strategie Planner. Deze mega uitgebreide planner in Notion krijg je van mij er bij. Met behulp van deze fijne tool gaan we jouw summer idee plannen. Op zo'n simpele manier, dat je dit zeker weten voor al je ideeën gaat gebruiken.
#6 PRAKTISCH 
Waar je ook ter wereld bent, deze sessie is online via zoom. Zelfs dat is geen excuus meer. 
Datum plannen gaat in overleg, maar ik hou niet van lang wachten. Augustus of september gaan we samen aan de slag!
IMG_7946.jpg
IMG_7946.jpg

Alleen deze week

En gun jezelf hulp om WEL in actie te komen

Kind words

icon NOTION-9.png

“Mijn geprek met Merie voelde vertrouwd en als een mentale butt kick. Dingen die momenteel stroken binnen mijn bedrijf, waarvan ik zelf wel bewust van ben. Maar Merie het toch wist te belichten op een andere manier, heeft mij eye openers gegeven zo weer meer te mogen groeien en shinen.

Wat een fijne en overtuigende energie heeft deze vrouw.”

Gwen | Studio Mama's

CONCREET

Je wilt je idee echt gaan uitvoeren, en nu?

ONLINE MEETING

MoneyMake it is online via Zoom en duurt tussen de 3 en 4 uur. Natuurlijk lassen we plaspauzes in. En een kopje koffie halen mag je ook tussendoor hoor.
 

DATUM

Na aankoop van jouw MONEYMAKE It, krijg je binnen 24u van mij een mailtje met een datumprikker.  Je kan dus zelf de datum kiezen die jou het beste uitkomt. 

RESULTAAT

Je eindigt met een heel praktisch stappenplan. Enige wat je nog hoeft te doen is je lijst afvinken, om je idee te realiseren. 

MIJN IDEE IS NIET HELDER

No worries, samen maken we je idee helemaal af. MONEYMAKE IT komt dus inclusief ideeën brein van mij. Samen halen we het maximale uit jouw idee. Maken we het toffer als dat nodig is. Daarna gaan we pas plannen.

INVESTERING

Voor €299 krijg je maximaal 4 uur mijn scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling, om van jouw idee een MoneyMaker te gaan maken!

STRATEGIE PLANNER

BONUS: Je krijgt ook mijn Strategie Planner in Notion. Een briljante gratis tool waarin alles zit van mijn bedrijf. I love it. Jij straks ook.

OVER MÉRIE

WIE IS MÉRIE?

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Ik haat die zin.

Ik ben een Achterhoekse. Echt eentje van het platteland. En dan is dit de realiteit: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Ik heb het mijn hele jeugd gehoord. En ik haat die zin. Met alles wat ik in me heb, want wat is normaal? Is het normaal om 1 bedrijf op te richten of 6? Is het normaal om alles wat je hebt aan huis, spullen en bedrijven vervolgens te verkopen om te wonen in een camper en te reizen door Europa zonder eindtijd? Is dat normaal?

 

Ik weet het antwoord al. Nee, dat is niet normaal. Volgens Achterhoekse begrippen dan. Volgens mijn begrippen is het de normaalste zaak van de wereld. Ik heb elke keuze gemaakt om te kunnen leven volgens mijn normaal. Getriggerd door die zin uit mijn jeugd misschien nog wel meer dan wie dan ook. 

En nu zit ik hier. In een camper met mijn man en mijn dochter, in Europa, met meer vrijheid dan ooit. Ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren en als bestemming staat er deze zomer de Balkan op de planning. Welk land? Waarschijnlijk degene waar de meeste zon schijnt. Hoi Buienradar!

IMG_6529_edited.png
IMG_6035 2.jpg
IMG_5283.jpg

Er is dus geen normaal. Er zijn geen regels, ik creëer mijn eigen business succes. Ik omarm falen als geen ander en dit motiveert mij nog meer om door te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en kansen zijn er altijd. Ik vind ze in elk geval altijd. Niet direct, maar dan bereik ik het toch op een andere manier? In mijn wereld is geen optie raar of te gek, het is een uitdaging. Die ik met een oneindig enthousiasme altijd aanpak. En niet alles lukt, wat dacht jij dan. Dat is ook normaal namelijk. 

 

Daarom kan ik niet tegen smoesjes. Tegen beren. Man, ik ben allang over die weg gelopen voordat er een beer te bekennen is. Ik wil toch een doel bereiken? Dat is niet zo ingewikkeld, ik volg alleen maar het pad naar dat doel zonder mij af te laten leiden door allerlei fluff wat ik onderweg tegenkom. Ik heb allang ontdekt dat werken met structuur zorgt voor vrijheid.

 

En nee, natuurlijk is dit niet alles. I did so much more!

Ik zou je bijvoorbeeld kunnen vertellen dat ik ooit naar Vietnam ben gevlogen omdat ik daar bamboe babybedjes heb laten maken. Of dat ik 200 cappuccino’s per uur kan maken inclusief perfect geschuimde melk met hartjes erin. En dat Lowlands het vetste festival is om te werken, maar ik stiekem het meest trots ben dat ik met mijn festivalcatering bedrijf bij de start van de Tour de France stond. 

 

Daar ging mijn inner wielerhart enorm van kloppen. Ik hou van het ploegenspel, het zoeken naar mogelijkheden om te winnen zonder dat je de beste bent. Een rit winnen in de Tour de France is hetzelfde als business succes bereiken. Het is een kwestie van simpelweg niet opgeven. Nooit.

Wil je nog meer weten?

Oké; tot grote ergernis van mijn 4 jarige dochter hou ik niet van taart, koekjes en allerlei andere zoete dingen. Zoute drop dan weer wel, driedubbel zout graag. Ik word gelukkig als ik mijn camper kan parkeren tussen de glooiende Franse wijngaarden om op zoek te gaan naar een fijne pinot noir. Net als ik heel gelukkig wordt van een goede zwarte koffie in de ochtend. Vers gezet, gemalen met de hand. Yes, ik ben er zo één, die van de koffie een heel ding maakt.

Is dit dat toch het laatste restje Achterhoek wat nog in mij zit? De Achterhoek, met z’n 15 minuten koffiepauze om klokslag 10 uur ’s ochtends?

bottom of page