top of page
Merie nov-6024.jpeg
IMG_1746_edited.jpg

MAAR..

HOE GROOT IS DE KANS DAT JIJ JOUW DOELEN ECHT GAAT PLANNEN? 

Want je kan downloaden wat je wilt. Freebies opzuigen als een spons, masterclasses kijken als een junkie. Zolang je niet in actie komt: gebeurt er helemaal niks.

Vermoed je dat dit bij jou aan de hand is? 

Is het dan geen tijd om hulp in te roepen? 

Om met iemand samen te gaan brainstormen en te komen tot een fantastische jaarplanning? Zodat al jouw plannen, doelen en grootste ideeën eindelijk overzichtelijk staan in een strakke jaarplanning.  Met praktische to do's per maand. 

Met mijn overzicht en jouw ambitie gaan we een basis leggen. Zodat jij zonder chaos en overwhelm een nieuw jaar in stapt. 

Het is tijd om die volgende stap te gaan nemen in jouw bedrijf. Vraag hulp en kies voor jouw ambitie. 

Ik help je. 


 
Exclusieve december deal:  3 uur 1 op 1 met Mérie plannen. Datum bepalen we samen in overleg.

ALLEEN NU VOOR

*

€222

Normale prijs: €277

Kind words

33.png

M’n overload aan ideeën had ik in een funnel-ontwerp gezet, maar het werd een waar ‘monster’. Zoveel onderdelen, zoveel stappen, dat kon vast slimmer. Maar hoe? Gelukkig was daar Mérie! Met haar scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling gingen we er samen stap voor stap doorheen. Ze wist binnen no-time de hele boel strakker te helpen organiseren, waarbij mijn idee recht overeind bleef staan – en sterker nog, beter tot z’n recht kwam. De funnel staat nu als een huis. Dat geeft (naast fijn overzicht) vooral rust en een goed gevoel dat ik hiermee verder concreet aan de slag kan.

Daphne | Levensceremonie.nl

6 redenen waarom FOCUS SESSION
een waanzinnig aanbod is!

#1 JE BENT NIET ALLEEN
Soms zit je zo in je eigen hoofd, in je eigen waarheid, dat je de oplossingen om een einde te brengen aan de chaos niet meer ziet. Begrijpelijk.
En daarom is het zo lekker om met iemand anders te brainstormen. Iemand die het ondernemersvak als geen ander begrijpt en sterk is in het zien van het totaal plaatje. 
#2 HET GAAT ECHT GEBEUREN
Door jouw FOCUS SESSION te boeken kan je je niet meer verschuilen achter overwhelm. Eindelijk heb je hulp bij het daadwerkelijk plannen van al jouw ideeën. Iemand die het overzicht wel ziet, gaat met jou alles op papier zetten.
Einde aan alle excuses die je hebt.
 Haal die grootse ambitie maar weer van stal.
#3 RUST
#4 SUPER SPEED COACH SESSIE
Er is een einde gekomen aan het werken in het wilde weg. In plaats daarvan werk je aan die dingen die zorgen dat jij je doelen behaald. Je weet wat belangrijk is en hebt hiervoor een structuur die werkt.
Normaal is dit onderdeel van mijn 4 maanden traject. Maar nu: maken we er een snelkook sessie van. 
Binnen een paar uur heb jij een strakke planning voor je business. Je hoeft het alleen nog maar zelf uit te voeren.
#5 ONLINE TOOL
BONUS bij jouw FOCUS SESSION is mijn Strategie jaar Planner. Deze mega uitgebreide planner in Notion krijg je van mij er bij. Met behulp van deze fijne tool gaan we jouw business jaar plannen. Op zo'n simpele manier, dat je dit zeker weten blijft gebruiken.
#6 PRAKTISCH 
Waar je ook ter wereld bent, deze sessie is online via zoom. Datum plannen we samen in overleg. Tijden zijn van 09.00 tot 13.00 of van 13 tot 17 uur.
IMG_7946.jpg
Merie nov-6055.jpeg

Laatste kans

En gun jezelf hulp om WEL in actie te komen

bottom of page