top of page

The Girlpower Academy

2021 - nu

De 1.0 versie van de Girlpower Academy is geboren twee weken nadat de eerste Covid-19 lockdown een feit was. De aanleiding was namelijk datzelfde Corona en de gevolgen voor mijn inkomen. Corona betekende geen evenementen en dus geen werk. En dus geen omzet, en dus geen salaris. Je snapt 'm. 

Bovendien vroeg ik me al een tijdje af hoe mensen exorbitant rijk konden zijn en tijd hebben om met dat geld hun leven zeer aangenaam te maken. Ik verdiende leuk met KoffieKoppen, maar had amper tijd om überhaupt dit geld uit te geven. Ik werkte mij helemaal de blubber. Zijn er niet meer mogelijkheden om toch dikke money's te verdienen en minder hard te werken?

Ik heb nieuws voor je: die zijn er zeker! Ik ontdekte de wondere wereld van het beleggen. Van aandelen, tot goud & zilver, crypto, NFT's, forex en vastgoed. Ik heb zelfs onderzocht of een investering in een Chanel tas een goede zaak zou zijn. (Spoiler: niet echt, tenzij je een heel uniek exemplaar onder in je kast wil bewaren voor 20 jaar. En in de originele verpakking.) 

En ik ontdekte dat bijna niemand om mij heen dit deed. Dat er een hoop onterechte angst rond beleggen ontstond. En vooral dat er werd gedacht dat beleggen heel ingewikkeld is. Wat het absoluut niet is trouwens.

En zo ontstond mijn eerste online cursus: Investeren met Girlpower. Een cursus waarin ik je leer dat investeren super slim is en vooral helemaal niet ingewikkeld.

 

'Zet niet alleen jezelf aan het werk, maar ook je geld'. 

Een zin waar ik nog steeds heel erg in geloof en vind dat iedereen dit moet doen. Daarom zit een nieuwe versie van deze investeringscursus in The Girlpower Business Academy. 

Maar ik wil meer. Ik wil niet die finance girl blijven, ik wil die ondernemer zijn. Ik wil andere vrouwelijke ondernemers helpen om wel die nieuwe kant op te gaan of dat nieuwe idee uit te voeren. Ik wil je voorbeeld zijn en je laten zien dat je alles kan worden wat je wilt. Dat je alles kan bereiken wat je wilt.

 

"Als ik het kan, dan kan jij het absoluut ook!"

Welkom bij de The Girlpower Business Academy.

bottom of page