top of page

MENTORSHIP

THE STRUCTURE

IMG_0816.jpg
Zullen we een helder overzicht in jouw bedrijf gaan brengen?

Zou jouw bedrijf niet veel lichter voelen als je meer overzicht had? Niet verlamd raken door chaos en alle mogelijkheden die je hebt, maar precies weten welke stappen je moet nemen om je ambitieuze business doelen te behalen?

Overzicht in je business, wat zorgt dat je rustig slaapt?

Ik ben niet zo gestructureerd..

Je hebt het druk. Je voelt chaos, weet niet precies waar je moet beginnen. Vaak verzand je weer in het maken van een paar Instagram posts, dat is altijd een goede zet. Toch?

Ehm.. nee. 

Dit is zo'n lekker voorbeeld van je kop in het zand steken. Een paar random Instagram posts doen NIKS voor je business. Je wil toch klanten? Dan moet je niet zomaar iets posten, dan post je met doel. 

En als je toch zo lekker bezig bent, verzamel dan alles op 1 plek. Ga je lanceringen plannen, bedenk eens wat je wil bereiken en niet alleen dat. Bedenk ook hoe je dit gaat bereiken.

En dan girlboss, dan ben je pas echt aan het groeien. Dan ben jij je bedrijf pas echt aan het besturen. Dan bepaal jij ineens de richting. En die richting kan je naar succes sturen. 

Tenminste, dat zou ik doen.

SUCCES VERSNELLERS

voor ambitieuze ondernemers

ACCOUNTABLE
STRATEGISCH
MOTIVEREND

The plan

De basis is jouw ambitie. Jouw dromen, jouw verlangens. Met die basis gaan wij in 4 maanden samen jouw bedrijf kneiter overzichtelijk maken.

De start

We gaan close samenwerken. Dus ik wil een vliegende start. Daarom nodig ik je uit in mijn creative factory voor een offline kickoff van een dagdeel. Online is fantastisch, maar offline is magisch. Daarna gaan we er samen vol voor.

En dan?

Gaan we, verdeeld over 4 maanden, online calls inplannen. In het begin elke week, daarna om de week.
Duur: max 1,5 uur.

Met wie?

Met mij natuurlijk! Je business cheerleader! Ik support je, ik ben streng tegen je, ik stel kritische vragen en ik geef je zelfvertrouwen. You have to show up and do the work.

Waarom

Chaos, overwhelm, onrust. Al die gevoelens gaan je niet helpen. Al die gevoelens gaan je vooral in de weg zitten. Die saboteren je succes. En dat wil je niet, want je wil groeien, toch? Die ambitie voeden, die waanzinnige plannen uitrollen? Dat gaan we doen, samen. Met een ervaren ondernemer die een tijd met je meeloopt. Een mentor, een sparringspartner en iemand die jou accountable houdt, Je gaat echt in actie komen. No excuses anymore.

IMG_0739 2.jpg

The results

Time saver

Je bent gestopt met de 1001 taakjes die je dacht te moeten doen. We hebben samen een structuur gemaakt en dat is jouw time saver. Tijd is kostbaar en jij besteedt het alleen nog maar slim. 

Groeien
Jouw grootse droom is het resultaat. Een heldere weg daar naar toe hebben. En strategisch slim plan. Deze droom ga je niet ooit een keer bereiken, nee: die gaan we SAMEN bereiken. 
Overzicht & rust
Jij hebt de touwtjes in handen van jouw bedrijf. Je weet precies hoe je deze moet sturen. Je werkt minder in en meer aan je bedrijf. Je hebt je prioriteiten glashelder en dat zorgt voor rust. Geen chaos en overwhelm meer bij jou!
Omzet verhogen
Geld is heerlijk en je kan er prachtige dingen mee doen. Voor jezelf en voor anderen. Laten we er niet al te moeilijk over doen en gaan werken aan omzet verhogen. Ik kan je geen x zoveel beloven, want jij moet het doen. Er is geen gouden regel, of slimme manier. Wel strategische plannen die bijdragen aan je omzet. Die gaan we maken en inplannen.
4.png

Kind words

34.png

Je hebt me echt geholpen om over dat dode punt heen te komen om van 'chaos' naar 'meer overzicht' te gaan. Het werd door te sparren met jou vaak heel helder en overzichtelijk en dat zorgde voor veel ruimte in mijn hoofd.

Het was een feestje om met je te werken en ik heb ook écht het gevoel dat ik veel stappen gezet heb. We hebben én aan de basis gewerkt en naar de toekomst gekeken - super fijn combi als je het mij vraagt! Ook dat je er voor de volle 100% in bent gegaan was echt een verademing - het voelde echt alsof ik het niet alleen hoefde te doen! Dat gaf ruimte, adem en helderheid 

Tessa | TessaJill.com

IMG_7712 2.jpg

CONCREET

Ik hou van de boel praktisch maken. Dus hier komt een heerlijk praktisch overzicht. 

STARTPUNT

Met jouw business doelen voor de komende 6 maanden. Die maken we concreet en gaan we plannen met behulp van mijn online Strategie Planner. 

4 MAANDEN

In het begin hebben we wekelijks contact. We duiken diep in jouw dromen en passen je business hierop aan. Daarna laat ik je iets meer los en spreken we elkaar elke 2 weken. Had ik al gezegd dat we een kick off dag hebben in mijn creative factory?

ONLINE MEETINGS

Waarin we gaan werken aan het slim uitvoeren van je plannen. Ik denk met je mee over de praktische kant, ik help je aan een systeem om alles op 1 plek te bewaren, maar vooral gaan we werken aan je business groei. Ik haal de chaos eruit en maak een helder plan voor je.

WHATSAPP

Jij zit niet in mijn telefoon, maar ik de jouwe. Ik gebruik whatsapp om jou accountable te houden aan afspraken. Regelmatig bij je in te checken. En je kan je vragen bij kwijt. Ik ben er binnen 24u voor je, behalve in het weekend.

INVESTERING

4 maanden een business partner aan je zijde aan die je alles kan vragen. Iemand met 15 jaar ondernemers ervaring in offline & online bedrijven. Dit jaar kan je nog instappen voor €550 per maand.

STRATEGIE PLANNER

Je krijgt ook mijn Strategie Planner in Notion. Een briljante gratis tool waarin alles zit van mijn bedrijf. I love it. Jij straks ook.

En? Wil je alvast een gratis voorproefje van dit alles?
Want dat kan! Boek hieronder jouw gratis Find your Focus call in en ik help je alvast op weg met 3 concrete tips. En daarna? Ga ik je een verleidelijk aanbod doen voor THE STRUCTURE 'which you can't resist'.
merie-6.jpeg

WORK WITH ME

Zin om samen jouw business te laten groeien?

Oké, dit is het.

Ik kan nog op 10 verschillende manieren herhalen waarom jij wil mee doen aan THE STRUCTURE. Maar weet je? JIJ moet het willen. Ik kan al mijn energie, kennis en cheerleaderschap aan jou geven (and I will). Maar als jij niet wil veranderen, dan verandert er niks. Dit is het dus. Wil je actie in je business en deze beter kunnen sturen? Dan ben ik er voor je. Nu. 

IMG_0297.JPG

Jij moet het voelen..

Ik wordt er echt heel gelukkig van om je sparringspartner te zijn die je de realiteit laat zien, zodat je bedrijf gaat vliegen.

FAQ'S

 • Ik twijfel of dit wel wat voor mij is.
  Als jij meer sturing en overzicht in je bedrijf wilt, dan is dit wat voor jou. Als jij de hoofdzaken en de bijzaken in je business niet meer goed kan scheiden, dan is dit wat voor jou. Als jij chaos voelt en je hebt het gevoel dat je blijft rondzwemmen en niks concreets bereikt, juist dan is dit traject perfect voor jou geschikt. Als jij je doelen perfect helder hebt en precies weet wat je moet doen om deze te bereiken? Dan is dit traject niks voor jou. En twijfel je? Plan dan gewoon een call met mij in. Duurt een halfuurtje en daarin ontdekken we vanzelf of wij een match zijn, of niet. En natuurlijk ben ik eerlijk, ik wil namelijk alleen maar samenwerkingen aangaan met klanten waar ik in geloof. Het maximale moet eruit worden gehaald, anders is het niet interessant voor jou en voor mij.
 • Ben jij business coach?
  Nee, dit is ook geen business coach traject. Ik ga je helemaal niet leren hoe je op met een trucje je business kan gaan leiden. Ik ga, samen met jou, je business strakker neerzetten. Slimmer, beter en passend bij jouw ambities. Ik ben een business strateeg met een helikopter visie. Ik zie het grote plaatje en de snelste stappen naar je doelen. Altijd. Ook als we samen midden in een lancering zitten en het hebben over een bonus voor je klant. Met mij erbij ga je nooit meer zomaar iets doen. Je gaat alleen iets doen als er een slimme strategie achter zit. Ik wil niet dat je harder gaat werken, ik wil dat je slimmer gaat werken. Ik daag je uit, ik stretch je en ik support je. Ik ben geen business coach, ik ben een ondernemer die het vak heeft geleerd door te doen. Niet door de massa te volgen, maar door altijd mijn eigen ideeën te volgen. Dat heeft mij geleerd dat mogelijkheden eindeloos zijn, maar dat je altijd een stapje verder moet zetten. Daar ga ik je mee helpen. Met die extra stap bovenop een strakke strategie.
 • Wat is de investering?
  Logische vraag! Ik werk als volgt. Als jij enthousiast bent, dan wil ik graag een online call met je inplannen. De Find your FOCUS call. In die call ga ik je alvast een gratis voorproefje geven van wat je kan verwachten in dit traject. En maak ik een wervelend voorstel voor je, helemaal passend bij jou en je ambities. Minimale duur is 4 maanden en de investering is €550 per maand.
 • Is dit ook voor startende ondernemers met een grote visie?
  Nee, want ik ga je niet helpen met het uitpluizen van de perfecte manier van sales of hoe je stories maakt. De basis staat dus en je hebt klanten. Maar nu wil je meer, nu wil je naar die ton en beyond. Je voelt aan alles dat het kan, je weet alleen niet waar je moet beginnen. Daar gaan we samen mee aan de slag. En niet alleen op papier, maar ook in de praktijk.
 • Waarom jij Mérie?
  Waarom ik niet? 15 jaar ondernemerschap, twee grote bedrijven en 4 kleinere verder, weet ik wel hoe je een idee naar iets groots brengt. Of jouw business definitief groots wordt, dat is aan jou. Ik help je met creëren van overzicht, we scherpen de boel aan en ik ben de schop onder je kont. Dat is wat ik heel goed kan. Meer weten over mij? Scroll dan even helemaal door naar beneden.
 • Ik twijfel of dit wel wat voor mij is.
  Dat kan! Daarom plannen we een vrijblijvend online kennismakingsgesprek in. Hierin bepalen we of het klikt, maar ook of ik de juiste persoon ben om jou en je business verder te helpen.
 • Hoe ziet de coaching praktisch er uit?
  Samen bepalen we de startdatum van jouw traject. Vanaf dan hebben we wekelijks op een vast tijdstip een online zoom call van 1 uur. En dit 12 weken lang.
 • Wat kost het Business Boost Mentorship?
  Het mentorship voor 3 maanden kost €2499 excl BTW.
 • Ik ben enthousiast, en nu?
  Je kan op deze pagina gelijk een afspraak maken voor een online kennismaking. Leuk he? Dan gaan we bespreken of we dit traject met z'n tweeën aangaan.
Branding nmr 600 - 2023-7.png

Je bent echt aan het einde gekomen.

Ik heb je alles verteld over mijn traject: The Structure.
Nu is het aan jou. 

Heb jij het gevoel dat ik je kan helpen naar meer overzicht in je bedrijf? 

Plan dan hieronder jouw gratis Find your FOCUS call in. 

Dan geef ik je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten. En: je krijgt gelijk 3 concrete tips waar je mee aan de slag kan. 

En er is nog meer! Ik ga een voorstel op maat voor je maken, want samen gaan we zoveel bereiken! 


Ik heb er nu al zin in! Jij ook? Plan snel je call in!

MEER WETEN OVER MIJ?

OVER MÉRIE

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Ik haat die zin.

Ik ben een Achterhoekse. Echt eentje van het platteland. En dan is dit de realiteit: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Ik heb het mijn hele jeugd gehoord. En ik haat die zin. Met alles wat ik in me heb, want wat is normaal? Is het normaal om 1 bedrijf op te richten of 6? Is het normaal om alles wat je hebt aan huis, spullen en bedrijven vervolgens te verkopen om te wonen in een camper en te reizen door Europa zonder eindtijd? Is dat normaal?

 

Ik weet het antwoord al. Nee, dat is niet normaal. Volgens Achterhoekse begrippen dan. Volgens mijn begrippen is het de normaalste zaak van de wereld. Ik heb elke keuze gemaakt om te kunnen leven volgens mijn normaal. Getriggerd door die zin uit mijn jeugd misschien nog wel meer dan wie dan ook. 

En nu zit ik hier. In een camper met mijn man en mijn dochter, in Europa, met meer vrijheid dan ooit. Ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren en als bestemming staat er deze zomer de Balkan op de planning. Welk land? Waarschijnlijk degene waar de meeste zon schijnt. Hoi Buienradar!

IMG_6529_edited.png
IMG_6035 2.jpg
IMG_5283.jpg

Er is dus geen normaal. Er zijn geen regels, ik creëer mijn eigen business succes. Ik omarm falen als geen ander en dit motiveert mij nog meer om door te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en kansen zijn er altijd. Ik vind ze in elk geval altijd. Niet direct, maar dan bereik ik het toch op een andere manier? In mijn wereld is geen optie raar of te gek, het is een uitdaging. Die ik met een oneindig enthousiasme altijd aanpak. En niet alles lukt, wat dacht jij dan. Dat is ook normaal namelijk. 

 

Daarom kan ik niet tegen smoesjes. Tegen beren. Man, ik ben allang over die weg gelopen voordat er een beer te bekennen is. Ik wil toch een doel bereiken? Dat is niet zo ingewikkeld, ik volg alleen maar het pad naar dat doel zonder mij af te laten leiden door allerlei fluff wat ik onderweg tegenkom. Ik heb allang ontdekt dat werken met structuur zorgt voor vrijheid.

 

En nee, natuurlijk is dit niet alles. I did so much more!

Ik zou je bijvoorbeeld kunnen vertellen dat ik ooit naar Vietnam ben gevlogen omdat ik daar bamboe babybedjes heb laten maken. Of dat ik 200 cappuccino’s per uur kan maken inclusief perfect geschuimde melk met hartjes erin. En dat Lowlands het vetste festival is om te werken, maar ik stiekem het meest trots ben dat ik met mijn festivalcatering bedrijf bij de start van de Tour de France stond. 

 

Daar ging mijn inner wielerhart enorm van kloppen. Ik hou van het ploegenspel, het zoeken naar mogelijkheden om te winnen zonder dat je de beste bent. Een rit winnen in de Tour de France is hetzelfde als business succes bereiken. Het is een kwestie van simpelweg niet opgeven. Nooit.

bottom of page