top of page

DE ONLINE UPGRADE SESSIE

DSC_2738-Edit.jpg

Check in bij mij en...
We upgraden jouw business van economy naar businessclass.

Meer klanten nodig? Dan ga ik je hier mee helpen. Niet door ze letterlijk te brengen, wel door wat je nu doet heel veel slimmer te gaan doen.

Meer omzet nodig? We upgraden jouw aanbod naar businessclass niveau!

Structuur nodig? We scheppen orde in de hoeveelheid mogelijkheden die jij ziet. 


Je eindigt altijd met een PLAN. Ik laat je niet verdwalen, we maken dingen concreet. We eindigen met actie punten.

Het doel is altijd: groeien met je business. Niet meer werken, maar vooral slimmer. I got you.

ps: Dit gesprek wordt meestal
een schop onder je kont gesprek genoemd. Weet je dat alvast.

Voor ondernemers die nog in de eerste 2 jaar van hun business zitten. En zin hebben om nieuwe dingen op te starten! Want ik ben een enthousiaste groot denker. Ik waarschuw je maar alvast. 

Zeker in het begin kan een korte intense sessie met een ervaren ondernemer jou al zoveel verder helpen. Je krijgt van mij concrete plannen om aan te werken. zo helpen je weer een paar maanden op pad. Zie mij maar als je eerste business mentor. Of eigenlijk: reisgids. 

Het is een super speed ondernemers sessie. Ik ga je helpen met mijn ervaring als serial ondernemer. We hebben het over praktische business zaken. Wat is slim om te kiezen? Hoe deel je dat op social media? Je hebt geen tijd om alles zelf te doen, wat is de snelste oplossing?

De 4 bedrijven die bij mij geen metropolen zijn geworden, dat is met een reden. Als ik toen wist, wat ik nu weet: was ik ze niet eens gestart. Hier ga ik jou voor behoeden. Ben je klaar voor een bloedeerlijke mening?

DSC_1517-Edit.jpg

Praktische info

Duur: 1 uur

Hoe? Online via FaceTime/ Whats app video. 

Prijs: €127 excl BTW. 

Gwen | Studio Mama's

“Mijn geprek met Merie voelde vertrouwd en als een mentale butt kick. Dingen die momenteel stroken binnen mijn bedrijf, waarvan ik zelf wel bewust van ben. Maar Merie het toch wist te belichten op een andere manier, heeft mij eye openers gegeven zo weer meer te mogen groeien en shinen. 
Wat een fijne en overtuigende energie heeft deze vrouw.”

Christel | Beaumisoul

Mérie is echt een van de meest enthousiaste, vrolijkste en inspirerende persoon die ik ken. In het gesprek heeft ze me niet alleen nog enthousiaster gemaakt over de plannen maar hebben we samen ook gebrainstormed over hoe ik er nou werkelijk komt. Ik zie steeds een beetje duidelijker de weg voor me en door ons gesprek is dat nog meer verhelderd!
Aan alles merk je gewoon dat ze ervaring heeft en dat ze weet wat ze het over heeft, van een duidelijk doel krijgen tot kleine stapjes om er te komen. Ieder gesprek is altijd genieten met Mérie, doelgericht maar toch voelt het alsof je lekker op de koffie bent bij een vriendin!

Bo | moonandme.nl

Merie!! Jij weet precies de juiste schop onder m’n hol te geven om aan de slag te gaan met mijn zichtbaarheid in mijn bedrijf. Het voelt meteen vertrouwt bij jou. Jij bent lekker jezelf, waardoor ik ook lekker mezelf kan zijn. Echt super fijn! 💗 nu nog de implementatie, maar ik ga ermee aan de slag. Niet meer achterop de boekenplank, maar op mijn to do lijstje! Thanks, super waardevol!

Solveigh | De Groeimotor

Super waardevol om tijdens een upgradesessie met Merie te sparren over al mijn ideeën en zo in de uitvoering de kennis van een ervaren ondernemer te kunnen meenemen. Merie maakt haar naam waar: strateeg én cheerleader! Heerlijk dat enthousiasme. En ze wist ook nog een beperkende overtuiging naar boven te halen. Aanrader dus!

Waarom?

Wat ga ik leren?

Waarom helpt dit mij?

We gaan een stuk uit jouw business een upgrade geven. Ik ga je laten zien hoe je kan uitbreiden/verbeteren/aanscherpen. Net wat jij nodig hebt om jouw huidige probleem aan te pakken.

Ik neem je mee in de wondere wereld die voor je ligt. Van je aanbod lekkerder maken. Je lancering creatiever insteken.

Maar ook: slimmere keuzes maken. Moet je echt al die producten aanbieden?

We eindigen altijd met een concreet plan. Zodat de oplossing op jouw probleem ook echt door jou wordt uitgevoerd. 

Ondernemen is prachtig en starten met een bedrijf is vrij simpel. 

Maar daarna? Hoe zorg je voor meer klanten? Wat plaats je op social media? Je vind Instagram stom, wat kan je dan doen? Hoe krijg je meer keiharde euro's op je bankrekening?

Best veel voorkomende vragen, waar ook heel veel antwoorden op mogelijk zijn. 

Ik ga je helpen om samen een oplossing te maken die bij jou past. Waar jij blij van wordt. Zodat je bedrijf weer een stukje groeit. 

Waarom jij, Mérie?

Ik ben de ongekroonde koningin van het overzicht. In no time heb ik uit jouw overvolle landkaart je logische pad ontrafelt.

Ik geef je antwoord op de vraag: "Waar moet ik beginnen?"

 

Je krijgt van mij structuur, business tips uit mijn eigen ondernemingen en zelfvertrouwen.

De grootste groei zit in het onbekende. Dat onbekende stoppen we in een slim plan, waar jij mee aan de slag gaat. Met kleine stapjes naar de oplossing van jouw vraag!

Dat is mijn allersterkste kracht.

EN NU?

01

Boek jouw upgrade sessie

Bij het boeken van de sessie kan jij direct een datum en tijdstip kiezen. In je mail ontvang je een email met de afspraak. De call gaat via FaceTime of What's app video. Ik heb ontdekt dat dit de meest betrouwbare tool is in het buitenland.

Niet vergeten, zet de afspraak zelf ook in jouw agenda! 

03

De online upgrade sessie.

Om het maximale uit deze 1 op 1 call te halen zijn een aantal dingen handig. 

  • Zorg er voor dat je niet gestoord kan worden.

  • Zorg voor een notitieboekje & pen om tips op te schrijven.

  • Zorg voor een lekker kopje koffie of thee.

02

Heb je probleem helder

Het doel is om jou verder te helpen. Echt verder. Dus we gaan geen tijd verspillen aan inleiden van jouw situatie. Bedenk vooraf aan welk probleem of uitdaging jij wilt werken. Waar zie jij de oplossing niet meer voor? Beschrijf dit probleem duidelijk, dan kan ik je sneller helpen.

04

Daarna?

In je mailbox ontvang je na afloop van de call de laatste mail van mij met daarin nog één vraag. Dit is de laatste vraag van onze online upgrade sessie en ik zou je onwijs dankbaar zijn als je die ook nog even wilt invullen. 

En dan?

GO and rock the world GIRL!

bottom of page