top of page

Exit met jouw chaos

Zou jouw bedrijf niet wat lekkerder zijn als je meer overzicht had? Niet verlamd raken door chaos en alle mogelijkheden die je hebt, maar precies weten welke stappen je moet nemen om je business droom te behalen?

Overzicht in je business, wat zorgt dat je rustig slaapt?

Ik ben niet zo gestructureerd..

Je hebt het druk. Je voelt chaos, weet niet precies waar je moet beginnen. Vaak verzand je weer in het maken van een paar Instagram posts, dat is altijd een goede zet. Toch?

Ehm.. nee. 

Dit is zo'n lekker voorbeeld van je kop in het zand steken. Een paar random Instagram posts doen NIKS voor je business. Je wil toch klanten? Dan moet je niet zomaar iets posten, dan post je met doel. 

En als je toch zo lekker bezig bent, verzamel dan alles op 1 plek. Ga je lanceringen plannen, bedenk eens wat je wil bereiken en niet alleen dat. Bedenk ook hoe je dit gaat bereiken.

En dan girlboss, dan ben je pas echt aan het groeien. Dan ben jij je bedrijf pas echt aan het besturen. Dan bepaal jij ineens de richting. En die richting kan je naar succes sturen. 

Tenminste, dat zou ik doen.

Werk jij al aan deze succes versnellers??

PDF doc's Branding guide Mérie Onderneemt 2023-3.png

De basis is Dé Strategie Planner. Met die basis gaan wij in 3 maanden samen jouw bedrijf kneiter overzichtelijk maken.

De start

Dit is een traject op maat. Dus natuurlijk starten we met een kennismaking, Wat zoek jij en wat kan ik voor jou betekenen? Hebben we een match? Dan gaan we samen knallen.

En dan?

Gaan we, verdeeld over 3 maanden, 7 1 : 1 calls inplannen. In het begin elke week, daarna om de week.
. Duur: max 1 uur.

Met wie?

Met mij natuurlijk! Je business cheerleader!

Waarom

Mijn superpower is overzicht. En laten we eerlijk zijn, ik word ook gewoon heel blij van orde in de chaos scheppen! Ik ga je helpen je bedrijf te structureren. Ik ben je vraagbaak en liefdevolle schop onder je kont. Samen zorgen we voor rust en overzicht in je business. De chaos die je nu voelt, die schoppen we er uit.

PDF doc's Branding guide Mérie Onderneemt 2023-6.png

Waar starten we?
Met wat jij wilt bereiken met je business. Wat zijn je plannen, wat zijn je doelen? Wat zijn je omzetdoelen? Die maken we concreet en gaan we plannen met behulp van mijn Strategie Planner.

PDF doc's Branding guide Mérie Onderneemt 2023-8.png
1 uur durende online zoom calls
Waarin we gaan werken aan het slim uitvoeren van je plannen. Ik denk met je mee over de praktische kant, ik hou je accountable aan je afspraken, ik help je aan een systeem om alles op 1 plek te bewaren, maar vooral gaan we werken aan je business groei. Ik haal de chaos eruit en maak een helder plan voor je.

What's app support
Ik ben maandag t/m vrijdag bereikbaar voor je vragen, twijfels en je te houden aan je afspraken. Ik ga je absoluut in beweging krijgen, dus verwacht ook zeker appjes jouw kant op.  

Dit is een PILOT
Zoals ik je straks in het traject heel vaak ga vertellen, ondernemen is een speeltuin. Je mag dingen uitproberen. Ik doe dat nu ook! Jij snapt ook wel dat het crazy is om een 1 op 1 traject weg te geven voor €575. Helemaal omdat rust en overzicht in je business de basis zijn om veel meer omzet te kunnen creëren. Moet je nagaan waar jij naartoe gaat groeien! 
Maar dit is een opzet van iets groots. Met mijn ervaring kan ik jou absoluut helpen naar een overzichtelijk en stress loos bedrijf. Maar de vorm, die test ik. Niet meer voor de absolute bodemprijs, want hé, je bent niet meer de eerste die instapt. 

Investering
De pilot prijs is €575 ex btw. Hiervoor krijg je 7 u mijn kennis, 11 weken what's app support, De Strategie Planner, een aangescherpt aanbod en een kneiter strakke structuur. Je mag met me overleggen, alles tegen mij aanhouden, ik geef je mijn eerlijke mening en zal er alles aandoen zodat jij weer een bestuurbaar bedrijf hebt! 

2.png

Exit Met Die Chaos is perfect voor jou als..

 Jij chaos voelt in je bedrijf en niet meer weet wat je nu echt moet doen om je doel te bereiken.

Jij voornamelijk online onderneemt.

Jij soms gewoon echt niet weet wat je precies moet gaan doen.

Je wel weet wat je wil gaan aanbieden, maar dit nog niet helemaal strak staat.

Jij meer ideeën hebt dan tijd.

Wil jij dit avontuur met mij aangaan-3.png

Exit Met Die Chaos zorgt voor..

Overzicht. Je voelt geen chaos meer, maar je snapt waar je mee bezig bent.

Duidelijkheid. Je weet wat je concreet gaat doen, om jouw doelen te behalen.

Structuur. Je weet hoe je werkt met de Planner en ziet dat deze structuur helpt.

Tijd besparing. Lang werken is niet moeilijk. Meer doen in minder uren is alleen veel slimmer

Je eigen business mentor.

Iemand die echt met jou meekijkt en met wie je al je twijfels en vragen kan overleggen.

DSC_2638-Edit.jpg

Ik kan nog op 10 verschillende manieren herhalen waarom jij wil mee doen aan de Exit Met Die Chaos. Maar weet je? JIJ moet het willen. Ik kan al mijn energie, kennis en cheerleaderschap aan jou geven (and I will). Maar als jij niet wil veranderen, dan verandert er niks. Dit is het dus. Wil je actie in je bizz en je bedrijf beter kunnen sturen? Dan ben ik er voor je. Nu. 

PDF doc's Branding guide Mérie Onderneemt 2023-9_edited.png

Er zijn nog 2 pilot plekken beschikbaar voor €575 ex btw

 • Ik twijfel of dit wel wat voor mij is.
  Als jij meer sturing en overzicht in je bedrijf wilt, dan is dit wat voor jou. Als jij de hoofdzaken en de bijzaken in je business niet meer goed kan scheiden, dan is dit wat voor jou. Als jij chaos voelt en je hebt het gevoel dat je blijft rondzwemmen en niks concreets bereikt, juist dan is dit traject perfect voor jou geschikt. Als jij je doelen perfect helder hebt en precies weet wat je moet doen om deze te bereiken? Dan is dit traject niks voor jou. En twijfel je? Plan dan gewoon een call met mij in. Duurt een halfuurtje en daarin ontdekken we vanzelf of wij een match zijn, of niet. En natuurlijk ben ik eerlijk, ik wil namelijk alleen maar samenwerkingen aangaan met klanten waar ik in geloof. Het maximale moet eruit worden gehaald, anders is het niet interessant voor jou en voor mij.
 • Ben jij business coach?
  Nee, dit is ook geen business coach traject. Ik ga je helemaal niet leren hoe je op met een trucje je business kan gaan leiden. Ik ga, samen met jou, je business strakker neerzetten. Slimmer, beter en passend bij jouw ambities. Ik ben een business strateeg met een helikopter visie. Ik zie het grote plaatje en de snelste stappen naar je doelen. Altijd. Ook als we samen midden in een lancering zitten en het hebben over een bonus voor je klant. Met mij erbij ga je nooit meer zomaar iets doen. Je gaat alleen iets doen als er een slimme strategie achter zit. Ik wil niet dat je harder gaat werken, ik wil dat je slimmer gaat werken. Ik daag je uit, ik stretch je en ik support je. Ik ben geen business coach, ik ben een ondernemer die het vak heeft geleerd door te doen. Niet door de massa te volgen, maar door altijd mijn eigen ideeën te volgen. Dat heeft mij geleerd dat mogelijkheden eindeloos zijn, maar dat je altijd een stapje verder moet zetten. Daar ga ik je mee helpen. Met die extra stap bovenop een strakke strategie.
 • Wat is de investering?
  Logische vraag! Ik werk als volgt. Als jij enthousiast bent, dan wil ik graag een online call met je inplannen. De Find your FOCUS call. In die call ga ik je alvast een gratis voorproefje geven van wat je kan verwachten in dit traject. En maak ik een wervelend voorstel voor je, helemaal passend bij jou en je ambities. Minimale duur is 4 maanden en de investering is €550 per maand.
 • Is dit ook voor startende ondernemers met een grote visie?
  Nee, want ik ga je niet helpen met het uitpluizen van de perfecte manier van sales of hoe je stories maakt. De basis staat dus en je hebt klanten. Maar nu wil je meer, nu wil je naar die ton en beyond. Je voelt aan alles dat het kan, je weet alleen niet waar je moet beginnen. Daar gaan we samen mee aan de slag. En niet alleen op papier, maar ook in de praktijk.
 • Waarom jij Mérie?
  Waarom ik niet? 15 jaar ondernemerschap, twee grote bedrijven en 4 kleinere verder, weet ik wel hoe je een idee naar iets groots brengt. Of jouw business definitief groots wordt, dat is aan jou. Ik help je met creëren van overzicht, we scherpen de boel aan en ik ben de schop onder je kont. Dat is wat ik heel goed kan. Meer weten over mij? Scroll dan even helemaal door naar beneden.
 • Ik twijfel of dit wel wat voor mij is.
  Dat kan! Daarom plannen we een vrijblijvend online kennismakingsgesprek in. Hierin bepalen we of het klikt, maar ook of ik de juiste persoon ben om jou en je business verder te helpen.
 • Hoe ziet de coaching praktisch er uit?
  Samen bepalen we de startdatum van jouw traject. Vanaf dan hebben we wekelijks op een vast tijdstip een online zoom call van 1 uur. En dit 12 weken lang.
 • Wat kost het Business Boost Mentorship?
  Het mentorship voor 3 maanden kost €2499 excl BTW.
 • Ik ben enthousiast, en nu?
  Je kan op deze pagina gelijk een afspraak maken voor een online kennismaking. Leuk he? Dan gaan we bespreken of we dit traject met z'n tweeën aangaan.
PDF doc's Branding guide Mérie Onderneemt 2023-10.png

Je bent aan het einde gekomen!

Nu weet je echt alles over Exit Met Die Chaos! Dus is het aan jou! Heb jij het gevoel dat ik je kan helpen naar meer overzicht in je bedrijf? Stap dan in. Want, ik weet zeker dat ik jou kan helpen.

Twijfel je nog? Zullen we dan gewoon even bellen? Dan bespreken we jouw situatie en zal ik mijn eerlijke mening geven of wij een match zijn. Pinky Promise!

Stuur mij een mailtje via de knop hieronder en we bellen snel, oké?
DSC_1112-Edit_edited_edited.jpg
PDF doc's Branding guide Mérie Onderneemt 2023-11_edited.png

Hoi! Ik ben Mérie!

Ondernemer, reiziger, moeder en bezig met een missie. Bouw je meest succesvolle bedrijf,. op jouw voorwaarden! Durf beslissingen te maken die eigenlijk te eng zijn om aan te denken, durf groots te dromen, durf te GAAN en luister vooral naar jezelf. Ik cheerlead je!

That's wat I did. In 2021 stopte ik na 10 jaar met mijn meest succesvolle bedrijf. Ik verkocht letterlijk alles, zegde de huur van mijn huis op, om in een camper met man & kind door Europa te reizen. Fast forward naar nu: dit doen we nog steeds en dit was by far de beste beslissing ever! En ook de engste, dat snap je.

Meer over Mérie

Ik ben een serial ondernemer. Na 15 jaar ondernemen staat de teller op 6 bedrijven. Veel? Nee, ik vind van niet. Ik zie veel kansen en ik kan het niet laten om ze te grijpen. 

Beren op de weg, daar doe ik niet aan. Geloven in dat alles mogelijk is, ja. Absoluut.

Of alles even succesvol is? Wat denk je zelf, natuurlijk niet. En gelukkig maar, want de grootste learnings zitten 'm absoluut niet in succes. Wel in falen. En oh boy, falen deed ik vaak. En hard.

Toch ben ik idioot trots op mijn business carrière tot nu toe. Door altijd mijn onderbuik gevoel te volgen hoef ik nooit te zeggen: had ik maar. Ik vind het leven te kort voor spijt. Ik heb elke droom gevolgd, elke passie gevoed. En het bracht mij een jaar vrijheid met mijn gezin. Een jaar lang de wereld zien, zonder een business on the side. Ultieme vrijheid en ultiem geluk.

Het leerde mij nog meer om altijd je droom te volgen. Hoe gek die ook is voor anderen om je heen. Als die droom belangrijk is voor jou, ga 'm achterna. Grijp 'm bij de lurven, zo snel als je kan. 

bottom of page