top of page
IMG_0816.jpg

Jouw online business ziet er aan de buitenkant fantastisch uit. Je hebt een te gek creatief aanbod, je rockt je socials, hebt de leukste klanten, een volle agenda, maar eigenlijk is dit je realiteit...

Het lijkt zo succesvol bij jou.

IMG_0156.jpg
IMG_0658 2.jpg

》“Yes, dit is een fantastisch idee! Ik voel ‘m nu helemaal, dus ik slinger het idee alvast op Instagram, kijken of er enthousiasme is!” Twee uur later is je DM ontploft en weet jij niet waar je moet beginnen. Je raakt het spoor bijster in je leads, want je was eigenlijk met hele andere dingen bezig en dit was maar gewoon een wild plan.  Gevolg is dat je deze leads ijskoud laat worden. Net als het briljante idee. 

 

》 “Sh*t, is het weer 12u ’s nachts geworden, waarom duurt alles altijd langer dan ik verwacht, waardoor geen tijd heb voor al die andere dingen die ik ook wil doen”!

 

》 “Het is nu even heel druk, maar als de lancering over twee weken klaar is, dan ga ik echt zorgen dat ik die andere projecten oppak”. Twee weken laten ben je alleen zo leeg gezogen door je lancering en de lange dagen, dat je eerst twee weken moet bijkomen. 

 

》”Hier moet ik echt nog wat mee doen. Dit zou bijvoorbeeld super makkelijk maandelijks kunnen terug keren! Ik zie alleen zo op tegen elke keer weer die leads verzamelen..”

 

》”Oké, ik ben het overzicht totaal kwijt! Wat kan ik nu het beste doen? Laat maar, ik ga wel stofzuigen. Oh, gelijk ook even de was doen.”

En nu?

Tijd voor verandering,  of modder je nog wel even zelf lekker door?

WIL JE DAT ECHT?

DOORMODDEREN

4.png

Het gevolg is dat je gewoon zo doorgaat. Wat best prima is, want je hebt fijne klanten. Alleen, het worden er niet meer. Je blijft de chaos en het gebrek aan overzicht voelen in je bedrijf.

01

02

 Al die toffe plannen die je op de plank hebt liggen, blijven daar liggen en stof happen. Gaan het levenslicht niet zien, omdat jij niet weet waar je moet beginnen. Zo groeit je bedrijf niet naar waar het naartoe kan groeien, ga jij nooit je volle potentieel leven.

Gevolg

Geen
Groei 

03

En jij?

De ambitieuze jij met een grootse missie? Waar blijft ze?

Ik gok dat je wel meer wilt dan dit. 

Zullen we kijken of ik je kan helpen?

Plan hieronder een call in en dan ontmoet ik je ergens online!

In deze call krijg je van alvast wat tips om meer structuur aan te brengen in jouw business en misschien is de klik zo groot dat we een aantal maanden samen gaan optrekken. Hoe leuk zou dat zijn?!

MATCHCALL


+ Vrijblijvende kennismaking
+ Via zoom
+ Plan hieronder zelf in!

merie-63.jpeg

Kind words

icon NOTION-10.png

Mérie is echt een van de meest enthousiaste, vrolijkste en inspirerende persoon die ik ken. In het gesprek heeft ze me niet alleen nog enthousiaster gemaakt over de plannen maar hebben we samen ook gebrainstormd over hoe ik er nou werkelijk komt. 

Aan alles merk je gewoon dat ze ervaring heeft en dat ze weet waar ze het over heeft, van een duidelijk doel krijgen tot kleine stapjes om er te komen. Ieder gesprek is altijd genieten met Mérie, doelgericht maar toch voelt het alsof je lekker op de koffie bent bij een vriendin!

Christel | Christel Joëlle Photography

IMG_0833 2.jpg

WORK WITH ME

Zin om samen jouw business te laten groeien?

bottom of page